• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Win één van de drie starter plushies!


  07-11-2022

  Win één van de drie starter plushies!

  Iedereen bedankt om deel te nemen aan de wedstrijd! De winnaars zijn geselecteerd en zullen via e-mail op de hoogte gesteld worden.

  De winnaars zjin:

  • Fuecoco: Glenn Tramontana.
  • Sprigatito: Amber Samallo
  • Quaxly: Kaz van Vliet

  Trainers, opgelet! Jij kunt één van de drie exclusieve Pokémon-plushies winnen! Deze week posten we op onze social media drie keer een vraag over de drie verhaallijnen uit de game, waarmee steeds een andere plushie gewonnen kan worden.

  Hoe doe ik mee?

  Houd onze social media-kanalen in de gaten en beantwoord de prijsvraag van de bijbehorende plushie die jij wilt winnen door het juiste antwoord naar prijsvraag@nintendo.nl te sturen. Vermeld daarbij duidelijk op welke prijsvraag je antwoord geeft en welke plushie je wilt winnen.

  Let op: je kunt maar één van de drie beschikbare plushies (Sprigatito, Fuecoco of Quaxly) winnen en er zal dus maar één inzending per persoon geldig zijn. In het geval van meerdere inzendingen zullen wij enkel de eerste inzending als geldig beschouwen. Verder moet het antwoord vóór vrijdag 18 november verstuurd zijn.

  De antwoorden op de prijsvragen zul je kunnen terugvinden tussen wat er al eerder bekend is gemaakt over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

  We wensen iedereen veel succes met de wedstrijd!

  De volledige deelnamevoorwaarden kun je hier (PDF, 178 kB) terugvinden.