• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Zien we jou op 19 of 20 november?


  14-11-2022

  Zien we jou op 19 of 20 november?

  Op 19 en 20 november is Nintendo aanwezig op Heroes Dutch Comic Con. Bezoek de Nintendo-stand en ontdek de Nintendo Switch-familie waaronder Nintendo Switch – OLED-model. Er zijn verschillende games om uit te proberen, maar je kan ook meedoen aan de fun-toernooien.

  Ontdek wat er allemaal te beleven valt op de Nintendo-stand!

  De nieuwe games Pokémon Scarlet & Pokémon Violet zijn speelbaar op de Nintendo-stand. Ontdek het levendige Paldea, ga samen met maximum drie vrienden op avontuur en verken de open wereld. Je beleeft drie verhaallijnen die je volledig zelf mag kiezen!

  Wil je bewegen én gamen tegelijkertijd? Dat kan met de sportieve game Nintendo Switch Sports. Warm je spieren op en daag jouw vrienden en familie uit in zes sporten: bowling, tennis, badminton, volleybal, chanbara en voetbal. Fun verzekerd!

  Welkom in Splatsville! Ontdek Splatoon 3, de nieuwste game van Nintendo die sinds 9 september in de winkelrekken ligt. Speel de single player en beleef het verhaal van de Inklings en de Octolings. Genoeg geoefend? Neem het dan op in een team van vier tegen vier in Grondoorlog en verover een zo groot mogelijk terrein door het te bekladden met inkt. Moge de beste winnen!

  Toernooien

  Wil jij je sportieve skills testen in Nintendo Switch Sports en/of je raceskills in Mario Kart 8 Deluxe? Neem dan deel aan de gratis fun-toernooien en wie weet word jij de winnaar van de dag!

  Je kan zowel op zaterdag als op zondag aan de toernooien deelnemen. Hieronder vind je een overzicht met alle details en wedstrijdvoorwaarden.

  Mario Kart 8 Deluxe - toernooi

  Toon je raceskills op de 16 nieuwe circuits van Mario Kart 8 Deluxe. Race op Kokosnootplaza, Ninjaschool, Paddenstoelengrot en nog vele andere circuits. Zet jij de snelste tijd neer?

  Zaterdag: van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 18.00 uur.

  Zondag: van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur.

  Elk uur is er een ander circuit speelbaar van Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas (set 1 en set 2).

  De speler die aan het eind van elk uur de snelste tijd heeft neergezet op dat specifieke circuit wint een leuke Nintendo-goodiebag.

  Lees hier (PDF, 157 kB) de wedstrijdvoorwaarden.

  Nintendo Switch Sports - toernooi

  Ben je een expert in bowling van Nintendo Switch Sports? Kom dan je bowlingkunsten testen en gooi de hoogste score op de obstakelbaan. Heb je de hoogste score op het einde van de dag? Dan win je een leuke Nintendo-goodiebag!

  Zaterdag: van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 18.00 uur.

  Zondag: van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 18.00 uur.

  De speler die op het einde van de dag de hoogste score heeft, wint.

  Animatie

  Heb je altijd gedroomd om zoals Mario uit de Groene Buis te springen? Grijp je kans en kom naar de photocorner, maak een leuke foto en deel het op sociale media onder de hashtags #SuperMario #DCC.

  Doe mee met de Pokémon Scarlet & Pokémon Violet treasure hunt! *

  - Ga op zoek naar de drie stickers van de starter Pokémon Sprigatito, Fuecoco en Quaxly.

  - Maak een selfie met de drie stickers.

  - Toon het aan een Nintendo-medewerker aan de balie op de Nintendo-stand

  - Vul het inschrijvings- en toestemmingsformulier in

  - En maak kans op één van de drie pluches van de starter Pokémon of een leuke Pokémon-goodiebag!

  Lees hier (PDF, 148 kB) de wedstrijdvoorwaarden.

  My Nintendo Store

  Ontdek de My Nintendo Store op de Nintendo-stand. Je kan spelsystemen, games, merchandise en exclusieve items kopen op deze website. Krijg leuke extra’s bij je bestelling en geniet van snelle levering!

  Wij hopen jou komend weekend te zien op onze stand. Tot dan?

  * Winnaars worden in de week van 21 november gecontacteerd.