• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Switch-games in april 2023


    28-03-2023

    Nintendo Switch-games in april 2023

    Van tactische turn-based gevechten en strategische Minecraft-actie tot futuristische mysteries en racespektakel, er gebeurt in april een hoop op de Nintendo Switch! Bekijk deze selectie games en klik op games die je interessant vindt om pre-orders te plaatsen, aankopen te doen of ze aan je wenslijst toe te voegen!

    Fire Emblem Engage-uitbreidingspas: Pakket 4, Fell Xenologue – 5 april

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ontdek een alternatieve versie van Elyos, waar vrienden vijanden worden en waar niets is wat het lijkt. Verzamel de Emblem Bracelets in dit laatste DLC-pakket van de Fire Emblem Engage-uitbreidingspas!

    Red een nieuw rijk van de duisternis

    Curse of the Sea Rats – 6 april

    NSwitch_CurseOfTheSeaRats_01.jpg

    In het met de hand geanimeerde platformavontuur Curse of the Sea Rats heeft een beruchte piratenheks vier gevangenen veranderd in ratten. Vecht tegen gevaarlijke bazen, ontrafel geheimen en neem degene die je heeft vervloekt te grazen om je oude lichaam terug te krijgen – in je eentje of lokaal met vrienden!

    Verbreek de vloek

    TRON: Identity – 11 april

    NSwitchDS_TronIdentity_04.jpg

    Het bestaan van een nieuw Grid staat op het spel na een ongekende misdaad, en alleen jij – een detectiveprogramma dat de taak heeft om uit te zoeken wat er is gebeurd – kan het redden. Neem beslissingen en beïnvloed het verhaal in dit visuele avontuur in het TRON-universum.

    Betreed de Grid

    Mega Man Battle Network Legacy Collection – 14 april

    NSwitchDS_MegaManBattleNetworkLegacyCollectionVol1_04.jpg

    Het Battle Network is terug! Vecht tegen dodelijke vijandige programma's in gerasterde gevechten en ga op jacht naar krachtige BattleChips. Koop deze verzameling van tien verschillende actiegames als een bundel of in twee afzonderlijke delen in de Nintendo eShop.

    Meer info

    Minecraft Legends – 18 april

    Abonneer je op op
    YouTube

    Vorm waardevolle allianties met onverwachte bondgenoten en leid ze in strategische gevechten om de Overworld te beschermen tegen de allesverwoestende piglins. Speel alleen, of lokaal of online met vrienden – inclusief cross-platform play!

    Red de Overworld

    Disney Speedstorm – 18 april

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kies je beste racers uit een groep Disney- en Pixar-personages en scheur in de ultieme heldenracegame. Koop een van de Early Access Founder's Packs, speel lokaal of online en geniet in de toekomst van nog meer nieuwe content!

    Er woedt een Speedstorm!

    Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly – 20 april

    NSwitch_CoffeeTalkEpisode2HibiscusAndButterfly_04.jpg

    Het is weer tijd voor een bakkie op de late avond! Stof je koffiemachine af en zet je mooiste glimlach op voor je klanten in het tweede hoofdstuk van deze warme, charmante simulatiegame met koffie.

    Een koffie to go

    Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp – 21 april

    NSwitch_AdvanceWarsReBootCamp_06.jpg

    Stel je strategische vaardigheden op de proef in turn-based missies en ervaar twee volledige campagnes uit de oorspronkelijke Game Boy Advance-klassiekers, die volledig zijn herzien. Ontwerp je eigen kaarten en daag je vrienden vervolgens lokaal of online uit!

    Voor de zege!

    Desta: The Memories Between – 26 april

    NSwitchDS_DestaTheMemoriesBetween_06.jpg

    Duik in het droomlandschap om momenten opnieuw te beleven, vrienden opnieuw te ontmoeten en relaties te versterken in dit turn-based puzzelavontuur waarin listige schoten en perfecte worpen net zo belangrijk zijn als de verhalen en personages die je ontdekt.

    Trek door een surrealistische wereld

    Omega Strikers – 27 april


    Zin om een nieuwe sport te proberen? Dan is het tijd om tegenstanders de arena uit te beuken en doelpunten te scoren in deze gratis te spelen 3-tegen-3-actiegame. Vorm een team met je vrienden en wees je rivalen te slim af met krachtige speciale vaardigheden om de ultieme Omega Striker te worden!

    Doe mee


    Natuurlijk zijn er deze maand nog veel meer games in aantocht voor de Nintendo Switch! Ontdek wat er in april allemaal wordt uitgebracht.


    Heb je de toptitels van afgelopen maand gemist? Bekijk de video met eShop-hoogtepunten van maart hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube