• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Speel met elkaar de leukste games!


    07-02-2023

    Speel met elkaar de leukste games!

    Ga samen op avontuur en speel de leukste games! Kom in beweging met Nintendo Switch Sports, spring samen door de avonturen van Mario of ga op reis door Dream Land met Kirby in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. Met deze belevenissen kan jouw voorjaarsvakantie niet meer stuk!

    Nintendo Switch Sports

    Wie gaat er thuis voor de overwinning? Daag elkaar deze voorjaarsvakantie uit in verschillende toffe sporten met Nintendo Switch Sports! Speel met of tegen elkaar op hetzelfde Nintendo Switch systeem of stel je vaardigheden online op de proef. Het plezier begint allemaal in Nintendo Switch Sports!

    foto_NSS_lifestyle.jpg

    Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

    Terwijl de blaadjes deze lente aan de bomen komen, ga jij samen met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden. Red samen met maximaal drie andere spelers de Sprixie-prinses in deze uitgebreide versie van Super Mario 3D World. Ontdek samen een wereld vol Mario-plezier!

    Ontdek met Kirby!

    Verken dit voorjaar samen een mysterieuze nieuwe wereld in een volmondig 3D-avontuur in Kirby en de Vergeten Wereld! Ga je deze lente liever op reis? Speel dan met tot wel vier spelers tegelijk in een reis door Dream Land in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe! Kruip in de huid van populaire personages en ben wat je eet om Kirby te helpen in zijn avonturen!