• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo Switch-games voor juli 2023


  29-06-2023

  Nintendo Switch-games voor juli 2023

  Deze maand op de Nintendo Switch: de Pikmin keren terug met een gloednieuw avontuur, Mickey en zijn vrienden zijn klaar voor een portie platformactie, er zijn mysterieuze dingen gaande in indie-avonturen en je kunt opgaan in fantastische RPG's. Bekijk deze selectie games voor juli en klik op games die je interessant vindt om pre-orders te plaatsen, aankopen te doen of ze aan je wenslijst toe te voegen.

  The Legend of Heroes: Trails Into Reverie – 7 juli

  NSwitch_TheLegendOfHeroesTrailsIntoReverie_03.jpg

  De met elkaar verbonden lotsbestemmingen van drie personages worden bepaald in deze apotheose van de The Legend of Heroes-serie. In deze JRPG voer je unieke Crafts uit, gebruik je mystieke Arts en zet je diverse vaardigheden in om de volledige kracht van je team te ontketenen!

  Wat staat je te wachten? >

  OXENFREE II: Lost Signals – 12 juli

  NSwitchDS_OxenfreeIILostSignals_05.jpg

  Riley Poverty keert terug naar haar thuis om een mysterie te onderzoeken, maar wat ze daar aantreft, gaat al haar verwachtingen te boven. Jouw keuzes vormen het verhaal in dit verbazingwekkende vervolg op de veelgeprezen avonturengame.

  Een nieuw mysterie... >

  Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg – 13 juli


  Een zorgeloos en knus RPG-avontuur waarin studente Marie wil afstuderen, leert over alchemie, avonturen beleeft en opdrachten voltooit. Jij bepaalt waar je begint! Werk hard om te slagen op de academie, maar vergeet niet om ook plezier te hebben.

  Aan de slag >

  Manic Mechanics – 13 juli


  Haal je overall uit de kast en doe je gereedschapsriem om in deze chaotische coöpgame. Jij en drie andere spelers moeten samenwerken als een goed geoliede machine. Maar hoe sneller je te werk gaat, hoe meer chaos je ontketent. Gelekte brandstof vliegt in de fik, banden exploderen, robots krijgen kortsluiting... werkelijk alles kan gebeuren!

  Sleutelen maar >

  Might & Magic - Clash of Heroes : Definitive Edition – 20 juli

  NSwitchDS_MightAndMagicClashOfHeroesDefinitiveEdition_05.jpg

  Plan elke zet en combineer je aanvallen om je vijanden te verslaan in een unieke mix van puzzel, strategie en RPG. Upgrade je helden en wezens om steeds sterkere aanvallen te kunnen ontketenen en laat de innerlijke strateeg in je los om je troepen naar de zege te leiden.

  Ontrafel een demonisch plot >

  Pikmin 4 – 21 juli

  Abonneer je op op
  YouTube

  De Pikmin zijn terug voor een grootse missie! Reis naar een onontdekte planeet en werk samen met de Pikmin en de reddingshond Otsjin om Kapitein Olimar en het reddingsteam uit de brand te helpen. Ga in wijdse gebieden op zoek naar schatten, vecht tegen wilde beesten, los puzzels op en red de gestrande reizigers.

  Speel de gratis demo >

  Disney Illusion Island – 28 juli

  NSwitch_DisneyIllusionIsland_03.jpg

  Sluit je aan bij Mickey en zijn vrienden, verken het mysterieuze eiland Month en ga op zoek naar drie mystieke boeken om de wereld te redden van een naderend onheil. Speel in je eentje of met tot wel drie vrienden en ren, zwem, zwaai en spring terwijl je de levendige biomen, bijzondere personages en verborgen geheimen op een prachtig eiland ontdekt.

  Speel met vrienden >

  Venba – 31 juli

  NSwitchDS_Venba_04.jpg

  Bereid diverse maaltijden en herstel oude recepten, voer gesprekken en ontdek van alles in deze verhalende kookgame over familie, liefde, verlies en meer. Herstel de verloren recepten om heerlijke maaltijden op tafel te zetten die een verbinding vormen met het verleden.

  Koken maar >


  Natuurlijk zijn er deze maand nog veel meer games in aantocht voor de Nintendo Switch! Ontdek wat er in juli allemaal wordt uitgebracht.