• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 5 tips om de zege in de wacht te slepen in Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp


    08-05-2023

    5 tips om de zege in de wacht te slepen in Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

    Herzien, herbouwd en herrezen. Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch! Als je het als nieuwe rekruut (of oude veteraan) lastig hebt op het slagveld, hebben we hier een paar tips voor je waarmee je strategischer te werk kunt gaan! Bekijk de volgende inlichtingen en laat zien wat je in huis hebt!

    1. Gebruik bruggen in je voordeel

    CI_NSwitch_AdvanceWars1And2ReBootCamp_News_Bridge_NLnl.jpg

    Als je tegenstander vol in de aanval gaat, kunnen bruggen helpen om het offensief af te weren. Je kunt een sterke eenheid zoals een zware tank voor de brug positioneren om de oprukkende troepen van de vijand tegen te houden. Plaats langeafstandseenheden zoals artillerie of raketartillerie achter de voorste linie om vijanden stuk voor stuk van de kaart te vegen.

    2. Transportvoertuigen zijn handig

    CI_NSwitch_AdvanceWars1And2ReBootCamp_News_APC.png

    Het kan erg goed van pas komen om een of twee transportvoertuigen op het slagveld te hebben. Met transportvoertuigen kun je infanterie snel over het slagveld verplaatsen om belangrijke gebouwen te kunnen veroveren voordat de tegenstander dat doet. Bovendien kunnen transportvoertuigen andere eenheden van brandstof en munitie voorzien. Met transportvoertuigen kun je er dus voor zorgen dat je tanks kunnen doorstoten naar het hoofdkwartier van de vijand, of dat je raketartillerie de vijand kan blijven bestoken met raketten.

    3. Trek je terug indien nodig

    CI_NSwitch_AdvanceWars1And2ReBootCamp_News_Capture_NLnl.jpg

    Het veroveren van gebouwen is niet alleen handig om je inkomen te verhogen. Beschadigde eenheden die op een stad zijn geplaatst, krijgen twee herstelpunten per beurt. Ook krijgt hun verdediging op die posities een boost. Hetzelfde geldt voor vliegvelden, havens en basissen! Als je schade hebt opgelopen, kan het verstandig zijn om je terug te trekken en weer op krachten te komen voordat je in de tegenaanval gaat.

    4. Geen angst voor de nevel

    In sommige gevechten wordt je zicht belemmerd door de oorlogsnevel, maar er zijn een aantal trucs waarmee je kunt achterhalen waar de vijand zich verscholen houdt. Als je wordt aangevallen door langeafstandseenheden, let dan tijdens de gevechtsanimatie op de achtergrond. Als je bomen ziet, is het de moeite waard om de bossen te doorzoeken, terwijl een stedelijke omgeving verraadt dat de vijand op een gebouw staat. De oplettende commandant is in het voordeel!

    CI_NSwitch_AdvanceWars1And2ReBootCamp_News_Ranged_NLnl.jpg

    Maar vertrouw niet alleen op je ogen. Ook je gehoor kan van pas komen! Elke eenheid heeft een uniek geluid als deze zich verplaatst. Leer ze op gehoor te herkennen, zodat je weet of je met een supersterke neotank te maken hebt, of dat het slechts een verkenningsvoertuig is dat door de oorlogsnevel rijdt. Spits je oren, want misschien kun je zelfs de locatie van vijandelijke eenheden bepalen!

    CI_NSwitch_AdvanceWars1And2ReBootCamp_News_Fog_NLnl.jpg

    5. Bundel je krachten!

    Beschadigde eenheden hebben minder vuurkracht, maar hier kun je wat aan doen. Je kunt twee beschadigde eenheden samenvoegen, waardoor hun HP bij elkaar wordt opgeteld. Daardoor neemt de vuurkracht ook weer toe! Munitie wordt op die manier ook weer aangevuld, dus als eenheden weinig HP en munitie hebben, is dit een handige strategie om toe te passen.


    Met deze tips leid jij het leger van Orange Star in een mum van tijd naar de overwinning! Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.