• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Switch-games in mei 2023


    28-04-2023

    Nintendo Switch-games in mei 2023

    Deze maand kun je op de Nintendo Switch een episch avontuur op het land van en in de lucht boven Hyrule beleven, een agrarisch imperium opbouwen, tegen een kleurrijke cast racen en meer! Bekijk deze selectie games voor mei en klik op games die je interessant vindt om pre-orders te plaatsen, aankopen te doen of ze aan je wenslijst toe te voegen!

    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 12 mei

    Abonneer je op op
    YouTube

    Het is bijna tijd voor de nieuwste game in de The Legend of Zelda-serie! Gebruik de kracht van Links nieuwe vaardigheden om allerlei wapens en voertuigen te maken terwijl je Hyrule op het land en vanuit de lucht verkent.

    Een episch avontuur >

    Trinity Trigger – 16 mei

    NSwitch_TrinityTrigger_03.jpg

    Neem het lot in eigen hand en bepaal de toekomst van Trinitia in dit fantasievolle avontuur dat is geïnspireerd door klassieke Japanse RPG's. Kruip in de huid van Cyan – een Chaos-krijger op een missie – en vecht, verken, ontdek geheime paden en nog veel meer!

    Begin aan je missie >

    LEGO® 2K Drive – 19 mei

    Race naadloos over spectaculaire racebanen, off-road terrein en open water in dit LEGO®-avontuur in een open wereld! Begin als amateurracer, bouw je eigen droomvoertuigen, neem het op tegen charismatische rivalen en word de ultieme racekampioen.

    3…2…1…Start! >

    Farming Simulator 23: Nintendo Switch™ Edition – 23 mei

    NSwitch_FarmingSimulator23NintendoSwitchEdition_02.jpg

    Start de motor van je trekker voor Farming Simulator 23! Omarm het boerenleven en begin je eigen boerenbedrijf door allerlei gewassen te telen, vee te verzorgen en van de oogst diverse goederen te produceren.

    Je eigen boerenbedrijf >

    Puzzle Bobble Everybubble! – 23 mei

    NSwitch_PuzzleBobbleEverybubble_01.jpg

    Miniroon zorgt voor een hoop bubbelproblemen, dus het is aan de helden Bub, Bob, Peb en Pab om de Rainbow Islands te redden! Ga met ze mee op een puzzelavontuur in een reeks leuke en uitdagende levels.

    Laat ze knappen! >

    Skye Tales – 26 mei

    NSwitchDS_SkyeTales_04.jpg

    Ga mee met de vriendelijke draak Skye op een kleurrijk puzzelavontuur. Duik in een prachtige wereld waarin je vanalles kunt ontdekken, je buren kunt helpen, schatten kunt vinden, concerten kunt geven en nog veel meer.

    Op avontuur >


    En dat is nog niet alles! Er komen nog veel meer games naar de Nintendo Switch. Ontdek wat er deze maand allemaal wordt uitgebracht.


    Heb je de toptitels van afgelopen maand gemist? Bekijk de video met eShop-hoogtepunten van april hieronder.

    Abonneer je op op
    YouTube