• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Bezoek de Nintendo-stand op GameForce!


  02-10-2023

  Bezoek de Nintendo-stand op GameForce!

  De wonderlijke wereld van Super Mario Bros. Wonder, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Pikmin 4, meet & greets met Mario en Luigi, …

  Dit en veel meer kun je ontdekken tijdens GameForce op 7 en 8 oktober! We gaan niet alles verklappen, maar je krijgt alvast een kleine sneak-peak hieronder…

  1x1_NSwitch_SuperMarioBrosWonder.jpg

  SUPER MARIO BROS. WONDER

  Wil je de wereld op z’n kop zetten? Dat kan in Super Mario Bros. Wonder! In dit fabelachtige avontuur zorgen Wonderbloemen voor spectaculaire effecten en verrassende elementen, zoals Olifant-Mario en buizen die tot leven komen. De game is bovendien enkele weken vóór release speelbaar.

  Say cheese! Maak leuke foto’s in de Super Mario Bros. Wonder photobooth en vergeet ons niet te taggen op Instagram (@nintendonl).

  1x1_NSwitch_TheLegendOfZeldaTearsOfTheKingdom_EU.jpg

  THE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM

  Ontdek een episch avontuur op het land van en in de lucht boven Hyrule in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Verken nieuwe eilanden en prachtige landschappen en probeer Links nieuwe vaardigheden uit, zoals de Ultrahand.

  1x1_NSwitch_Pikmin4.jpg

  PIKMIN 4

  Ken jij de kleine, plantaardige wezentjes al? Een bloeiende, nieuwe wereld gaat voor je open op GameForce, want Pikmin 4 is speelbaar op de Nintendo-stand! Otsjin, de trouwe viervoeter, zal je met plezier helpen om je doorheen deze avonturen te gidsen.

  MY NINTENDO CHECK IN

  Heb jij een Nintendo-account?

  Kom dan langs, scan jouw persoonlijke QR-code en ontvang een cadeau én 100 extra Platinum Points op je Nintendo-account.

  Heb je nog geen Nintendo Account? Geen probleem, je kunt er gratis een aanmaken via deze link!

  NOG MEER ANIMATIE!

  Sta je te springen om Mario en Luigi te ontmoeten? Dan is het jouw geluksdag! Zowel Mario als Luigi zullen aanwezig zijn op GameForce en kunnen niet wachten om jou te verwelkomen.

  Nu ben je overtuigd om ons een bezoekje te brengen, toch? Tot dan!