• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Abonneer je op op
  YouTube

  Indie World

  Ontdek fantastische games van onafhankelijke ontwikkelaars met Indie World! Indie World representeert enkele van de beste games van onafhankelijke ontwikkelaars en beslaat de meest uiteenlopende genres.

  Hoe kun je ze kopen?

  Je kunt de Nintendo eShop op je Nintendo Switch bezoeken of naar de spelpagina's op deze website** gaan om games te kopen en direct op je systeem te downloaden!

  Direct kopen in de Nintendo eShop op de officiële Nintendo-website

  In de schijnwerpers

  Resultaten: {{numFound}}

  Sorteren op

  Filter

  Selectie wissen

  {{selectedGroup.label}}

  Selectie opheffen
  Selectie wissen

 • Sorry, er zijn geen overeenkomstige resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

  **Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

  ***Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.