Lees hier meer over de verschillende Nintendo Zone activiteiten.

Zoroark

Tijdens de kerstperiode kun je via de NintendoZone bij Game Mania de speciale Pokémon Zoroark downloaden. Deze actie loopt t/m 3 januari.

Zo ontvang je Zoroark:

- Ga naar een Game Mania filiaal

- Zorg dat de WIFI van Nintendo 2DS/3DS (XL) is ingeschakeld en dat deze verbinding heeft met de NintendoZone

- Start de Pokémon game en selecteer in het hoofdmenu "MYSTERY GIFT", selecteer "RECEIVE GIFT" en klik "YES".

- Selecteer "GET VIA INTERNET" en dan "YES". De game zal nu verbinden en beginnen met downloaden.

- Start de game normaal op en praat met de "DELIVERY GIRL". Deze is te vinden in elk Pokémon Center.

- Vergeet niet de game op te slaan.

Animal Crossing: Happy Home Designer

Speel je Animal Crossing: Happy Home Designer? Dan hebben we wat leuks voor je! Tot 9 januari 2016 kun je via de Nintendo Zones in de winkels van Game Mania leuke extra items ontvangen om aan de woonwensen van je klanten te voldoen! Kom naar één van de deelnemende

winkels met je Nintendo 2DS, 3DS of New Nintendo 3DS met het spel en maak contact met Nintendo Zone. Je zult Filly in je spel ontvangen, die je leuke nieuwe accessoires en meubels geeft!

Zelda Trivia Contest

Zelda-games draaien om uitdagende puzzels. Wij hebben een heel speciale voor jou als fan! Kom tussen 23 oktober en 22 november met je Nintendo 2DS, 3DS of New Nintendo 3DS naar een van de winkels van Game Mania en maak verbinding met de Nintendo Zone. Op die manier kun je meedoen aan de Zelda Triva Contest, waarin je vragen over de avontuurlijke games moet beantwoorden. Vervolgens voer je jouw mailadres in om mee te doen. Na sluiting van de contest worden de winnaars beloond met mooie prijzen. De eerste prijs is een Nintendo 3DS-XL + de game "The Legend of Zelda: Tri Force Heroes".

Hoopa

Vanaf november kun je in de winkels van Bart Smit en Intertoys en Game Mania* een voucher afhalen waar een unieke code op staat. Met deze voucher kun je de legendarische Pokémon Hoopa bemachtigen. Voer je deze code in je Pokémon X, Y, Omega Ruby of Alpha Sapphire-spel in, dan verschijnt Hoopa! De vouchers worden uitgereikt zo lang de voorraad strekt.

* Let op: bij Game Mania zijn de voucher beschikbaar vanaf 14 november tot uiterlijk 11 december, maar op=op.