Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe-bundel


07-12-2018

H2x1Banner_MK8Bundel_NY-nologo.jpg

De Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-bundel is het ideale cadeau voor vrienden en familie die graag altijd en overal willen kunnen samenspelen.

De bundel bevat een Nintendo Switch, twee Joy-Con-controllers (Neonrood/Neonblauw) en een downloadcode voor het spel Mario Kart 8 Deluxe. Alles wat twee spelers nodig hebben om meteen samen te kunnen racen. Door nog twee, apart verkochte Joy-Con-controllers toe te voegen, kunnen vier spelers tegelijk racen. En omdat de Nintendo Switch je altijd, overal en met iedereen laat spelen, kun je racen op het grote tv-scherm thuis, achter in de auto, of waar je maar trek krijgt om van de race-actie te genieten.

In Mario Kart 8 Deluxe nemen beroemde personages uit de Super Mario-serie, zoals Mario, Luigi, Peach en Bowser, samen met personages uit andere populaire Nintendo-series, zoals Link uit The Legend of Zelda, de Inklings uit de Splatoon-serie, en Isabelle uit de Animal Crossing-serie, deel aan races binnen en buiten de grenzen van het Paddenstoelenrijk.

BESTEL NU

Deze scherp geprijsde bundel is in beperkte oplage beschikbaar, dus ga snel naar de (online)winkel. OP=OP!