Bezoek onze stand tijdens Firstlook Festival

Nintendo is aanwezig op Firstlook Festival dat dit jaar plaatsvindt op 6 en 7 oktober 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

In het najaar komen geweldige games voor de Nintendo Switch op de markt en daar kunnen jullie nu al mee aan de slag tijdens het Firstlook Festival.

Als je houdt van een potje vechten met je favoriete personage, dan laat je zeker Super Smash Bros. Ultimate ™ niet aan je voorbijgaan. Snellere gevechten, nieuwe items, nieuwe aanvallen, nieuwe verdedigingstechnieken en meer zorgen voor een zinderende strijd, of je nu thuis of onderweg bent. Super Smash Bros. Ultimate komt op 7 december exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Ben je meer het party-type, dan staat Super Mario Party™ voor je klaar om samen met je vrienden en familie helemaal uit je bol te gaan. Mario Party is terug en bevat nu meer strategische elementen dan ooit tevoren, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar koppelen en genieten van de dynamische speelstijl. Super Mario Party voor de Nintendo Switch ligt vanaf 5 oktober in de winkels.

En uiteraard worden de Pokémon fans niet vergeten! Het is nog even wachten op Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, maar deze games zijn ook speelbaar op de stand. De games hebben een gameplay die erg toegankelijk is voor nieuwe spelers, maar die ook doorgewinterde trainers op het puntje van hun stoel houdt. Naast een multiplayerstand, is er een sterke connectie tussen Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! en Pokémon GO, dus spelers van de mobiele game kunnen hun geluk niet op. Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn te koop vanaf 16 november 2018.

Vanaf oktober is Pokémon Zeraora beschikbaar voor bezitters van Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon. Deze Pokémon is verkrijgbaar op de Nintendo-stand.

Grijp het stuur en ontdek met het komende Nintendo Labo: voertuigenpakket een nieuwe manier om te spelen! Op zaterdag tussen 17:00 uur en 18:00 uur en op zondag tussen 09:30 uur en 10:30 uur heb je kans om met jouw kartonnen voertuig de finishlijn te halen op ons competitie-podium. Dus riemen vast en beleef te gekke games en activiteiten met het Nintendo Labo: voertuigenpakket!

Kom dus zeker langs bij Nintendo om van het uitgebreide aanbod te genieten, de nieuwste games voor de Nintendo Switch te ontdekken en jouw game-skills te laten zien in diverse toernooien. Klik op onderstaande afbeelding om alle toernooien te bekijken.

Maak op de Nintendo-stand een foto en deel deze publiek op Instagram of Twitter met #SwitchFUN om kans te maken op een Nintendo Switch met Super Smash Bros. Ultimate. Je kan je deelname aan een toernooi vastleggen, plaats nemen voor onze Super Smash Bros. Ultimate fotowand of jouw feestje met Super Mario Party delen. Laat zien wat jij het allerleukste vond! Tag ook een vriend die je wilt uitdagen voor het ultieme gevecht. Klik hier voor de algemene voorwaarden. (PDF, 96 kB)

Firstlook Festival is ook hét moment om andere spelers te ontmoeten! Heb je een Nintendo Switch? Breng deze mee naar de Nintendo stand en geniet van spannende multiplayer momenten. Je ontvangt bovendien een unieke Nintendo Switch button (op te halen bij de balie op vertoon van je Nintendo Switch).

Nog geen ticket en zin om erbij te zijn? Wij geven 2 duo-tickets weg via onze FB-pagina. Laat onder het wedstrijdbericht weten waarom jij erbij moet zijn! Winnaars worden op 20 september bekend gemaakt. Klik hier voor de algemene voorwaarden. (PDF, 146 kB)

Social Media pagina’s:

Facebook

Instagram

Twitter

Sorteren op Datum
06-10-2018 - 07-10-2018

Jaarbeurs Utrecht

www.firstlookfestival.nl Locatie: Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Tijd: 09:00 - 18:00

Doe tijdens Firstlook mee aan de diverse gratis toernooien!

SQ_Banner_toernooienFirstlook.jpg

Nintendo is aanwezig op Firstlook Festival dat dit jaar plaatsvindt op 6 en 7 oktober 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook dit jaar staan diverse toernooien op het programma, dus kom je snel inschrijven op de stand om jouw game-skills te laten zien, want de plaatsen zijn beperkt.

Hieronder vind je het programma van de gratis toernooien op de Nintendo stand. De toernooien worden in goede banen geleid door het Nintendo team en shoutcaster Rickachu.

- Splatoon 2 Dutch Championship: de fysieke kwalificaties voor het Splatoon 2 Dutch Championship worden gehouden op zaterdag om 13.00 uur en zondag 11.00 uur.

Opgelet! Voor dit toernooi dien je je vooraf online in te schrijven. Klik hier voor meer info hoe je je vooraf kan inschrijven. De winnaars gaan door naar de finale van het Splatoon 2 Dutch Championship tijdens Firstlook Festival op zondag 7 oktober.

- Super Smash Bros. Ultimate toernooi: zowel op zaterdag als zondag organiseren we 3 toernooi-sessies met Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Je kan je ter plaatse aanmelden voor 1 van de 3 sessies om kans te maken op het spel Super Smash Bros. Ultimate bij lancering.

- Sessie 1: Voor alle spelers boven de 18 jaar

- Sessie 2: Voor spelers tussen de 12 en 18 jaar

- Sessie 3: Neem het op tegen onze shoutcaster Rickachu

(PDF, 100 kB)Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 100 kB)

Inschrijvingen doe je ter plaatse

- Mario Kart 8 Deluxe toernooi: kwalificatie en finale wordt gehouden op zaterdag om 11.30 uur. Geef volle gas richting de finish-lijn om kans te maken op Super Mario Party voor de Nintendo Switch bij lancering.

Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 97 kB)

Inschrijvingen doe je ter plaatse

Doe je niet mee met een toernooi? Kom dan zeker de spelers aanmoedigen in deze spannende toernooien, want supporters maken ook kans op mooie goodies!

Splatoon 2 Dutch Championship

SQ_Template_1000x1000_SplatoonChampionshipNL.jpg

Attentie Inklings! Speel je al een tijdje Splatoon 2 en denk je dat je inmiddels al aardig uit de verf komt? Dan is nu het moment om je skills te tonen, tijdens het Splatoon 2 Dutch Championship 2018!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van Nederland. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Dutch Championship! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterende spektakel, zowel online als offline. Het winnende team van de Dutch Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Firstlook Festival 2018. Twee teams kunnen zich plaatsen tijdens de online kwalificaties. Deze vinden plaats op zaterdag 15 september om 19:00 uur en zondag 30 september om 16:00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijfpagina’s van ESL Benelux. Klik op een van de onderstaande links om je in te schrijven voor de desbetreffende dag en tijd:

zaterdag 15 september om 19:00 uur

zondag 30 september om 16:00 uur

Is het je niet gelukt om je online te kwalificeren of kijk jij je tegenstanders liever recht in de ogen voor een wedstrijd? Dan kun je je ook nog inschrijven voor de offline kwalificatierondes die tijdens Firstlook Festival 2018 in Utrecht gehouden worden. Zowel op de zaterdag en zondag van Firstlook is er plek voor viert teams om tegen elkaar te strijden. Schrijf je dus snel in want de beschikbaarheid is beperkt! Wil je je hiervoor inschrijven? Stuur uiterlijk 1 oktober een mailtje naar ons via event@nintendo.nl met daarin de volgende details:

- De naam van je team

- De namen van alle vier spelers en een back-up speler

- Geboortedata van alle spelers

- E-mail adres van de teamleider

- Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is

- Voorkeurs dag waarop jij en je team mee willen doen

We laten je uiterlijk op dinsdag 2 oktober per mail weten of je geselecteerd bent voor de offline kwalificatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een toegangsbewijs voor Firstlook Festival 2018 als je geselecteerd wordt voor de offline kwalificaties.

Lijkt het je fantastisch om mee te doen maar heb jij als eenzame Inkling nog geen team? Meld je dan zeker aan bij de Splatoon 2 Discord-groep van ESL Benelux en ontmoet daar jouw toekomstige teamgenoten.

Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het Splatoon 2 Dutch Championship!

Klik op deze link voor alle info en voorwaarden (PDF, 139 kB).

Neem je eigen Nintendo Switch mee!

Firstlook Festival is hét uitgelezen moment om andere spelers te ontmoeten! Heb je een Nintendo Switch? Breng deze mee naar onze meet-up zone op de Nintendo stand en geniet van spannende multiplayer momenten. Je ontvangt bovendien een unieke Nintendo Switch-button (op te halen bij de balie op vertoon van je Nintendo Switch).