• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Doe mee met het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux!

  NBX_MK8D_SC_2022_MainVisual_2000x425_smal.jpg

  Doe mee met het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux!

  Het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux keert terug met vier seizoenen lang online Mario Kart-plezier!

  Het derde toernooi van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux, de Autumn Cup, wordt gehouden op zaterdag 29 oktober van 19:00 uur tot 21:00 uur.

  Afgelopen jaar hebben duizenden Nintendo-fans in de Benelux meegedaan aan het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit waarbij ieder seizoen mooie prijzen te winnen zijn. En met de toevoeging van de banen uit de Circuit-uitbreidingspas is het nu nóg leuker om mee te doen!

  Het circuit bestaat uit vier individuele online cups die we verspreid over het jaar zullen organiseren. Zoals de naam doet vermoeden is dat één cup per seizoen, te beginnen met de Spring Cup. In dit onlinetoernooi is er ook een overkoepelende puntentelling die uitmondt in een grote finale waarbij tien deelnemers, die na vier cups de meeste punten hebben behaald, het tegen elkaar zullen opnemen.

  In deze finale komen we dan te weten wie zich tot winnaar mag kronen van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. De winnaar ontvangt de grote Mario Kart 8 Deluxe-trofee en wordt benoemd tot de beste Mario Kart-speler van de Benelux!

  PRIJZEN

  Dit jaar zijn er verschillende prijzen te winnen tijdens het Seasonal Circuit Benelux.

  Platinum Punten: Race je de volle 16 races uit tijdens een cup? Dan ontvang je 50 Platinum Punten. Deze kun je onder andere op je Nintendo Switch en in de My Nintendo Store gebruiken om unieke beloningen te ontvangen.

  Gouden Punten: De top 20 spelers bij iedere Cup ontvangen naast de Platinum Punten ook nog eens 1000 Gouden Punten. Deze kun je besteden in de Nintendo eShop.

  Exclusive merchandise: als kers op de taart hebben we voor alle winnaars van iedere cup zeer exclusieve merchandise te winnen! Houd onze socialmediakanalen in de gaten om te zien wat er per seizoen te winnen valt!

  Houd onze Social Media-kanalen in de gaten: