• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Winter Cup 2023

  NBX_MK8D_SC_2022_MainVisual_2000x425_smal.jpg

  Winter Cup

  Het vierde en laatste toernooi van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux, de Winter Cup, wordt gehouden op zaterdag 28 januari 2023 van 19:00 uur tot 21:00 uur.

  NBX_MK8D_SC_2022_WinterCup_Main_2000x1000_NL.jpg

  Hoe kan ik deelnemen?

  Deelnemen is eenvoudig. Kies in het hoofdmenu van de game voor "Online*" en ga naar "Toernooi". Kies voor "Zoeken met een code" en vul de toernooicode in:

  4013-2191-6971

  Vervolgens kun jij gedurende maximaal 16 races samen met anderen racen tijdens de cup!

  Lees hier (PDF, 168 kB) de algemene voorwaarden van de Winter Cup.

  Wat kan ik winnen?

  De winnaar van elk individueel toernooi krijgt Platinum Punten, Gouden Punten en een prachtige prijs en maakt ook nog kans om tot eindwinnaar te worden gekroond in de grote finale.

  Platinum Punten: Race je de volle 16 races uit tijdens een cup? Dan ontvang je 50 Platinum Punten. Deze kun je onder andere op je Nintendo Switch en in de My Nintendo Store gebruiken om unieke beloningen te ontvangen.

  Gouden Punten: De top 20 spelers bij iedere Cup ontvangen naast de Platinum Punten ook nog eens 1000 Gouden Punten. Deze kun je besteden in de Nintendo eShop.

  Exclusieve merchandise: Als kers op de taart hebben we voor alle winnaars van iedere cup zeer exclusieve merchandise te winnen! Voor de Winter Cup kun je een racejack met uniek Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit-ontwerp winnen!

  Prijs_NL_4P.jpg

  * Om online te kunnen spelen, heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig.