Uitpakken en spelen maar!

Je hebt net je spiksplinternieuwe Nintendo 3DS-systeem uitgepakt, maar nog geen games gekocht. Dat is gelukkig geen probleem, want je handheld-systeem staat meteen al vol leuke content waar je direct van kunt genieten!

Vooraf geïnstalleerde software

Ontdek de geweldige mogelijkheden van je Nintendo 3DS-systeem met de vooraf geïnstalleerde software. Maak een Mii-personage in Mii-maker, en ga vervolgens naar het Mii-park om puzzelstukjes te verzamelen of een spannend avontuur te beginnen. Of probeer de AR-games om een wonderlijke spelwereld op je keukentafel te zien verschijnen. Gebruik de camera's en bewegingsbesturing van de Nintendo 3DS om je vrienden onder vuur te nemen in Gezichtenjacht, en vergeet niet om 3D*-foto's en 3D-video's te maken met Nintendo 3DS Camera!

Met een druk op de knop

Er zijn vele andere manieren om direct toegang te krijgen tot spannende content. Draag je Nintendo DSiWare-games en -applicaties over naar je Nintendo 3DS met Gegevensoverdracht, of bekijk diverse coole 3D*-video's en -trailers in de Nintendo eShop! In de Nintendo eShop kun je ook de nieuwste gratis demo's** downloaden om te zien of er iets van je smaak bij zit.

* Let op: de afbeeldingen zullen op de Nintendo 2DS in 2D afgebeeld worden.

** Je hebt een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.