Nintendo Network ID

Gebruik je Nintendo Network ID op je Nintendo 3DS!

Door een Nintendo Network ID te koppelen kun je gebruikmaken van Miiverse, demo's* en gratis software downloaden in de Nintendo eShop en meer. Als je een Wii U en een Nintendo 3DS-systeem hebt, kun je het Nintendo eShop-tegoed op beide systemen combineren.


Met een Nintendo Network ID kun je:

  • demo's* en gratis software downloaden in de Nintendo eShop
  • je favoriete spellen bespreken, schermafbeeldingen delen en nog meer met de groeiende community op Miiverse
  • het Nintendo eShop-tegoed op je Wii U en Nintendo 3DS combineren

Om in de Nintendo eShop software en aanvullende content te kopen heb je geen Nintendo Network ID nodig. Maar om gratis software, demo's* en video's te downloaden zul je een Nintendo Network ID moeten koppelen.

Belangrijke informatie over het aanmaken van een Nintendo Network ID

Je kunt slechts een enkele Nintendo Network ID op een Nintendo 3DS-systeem koppelen. Het is niet mogelijk om meerdere Nintendo Network ID's op een enkel systeem te koppelen.

Een Nintendo Network ID die al op een Nintendo 3DS-systeem gekoppeld is, kan niet op een ander Nintendo 3DS-systeem gekoppeld worden. Als je je Nintendo Network ID en tegoed wilt overdragen naar een ander Nintendo 3DS-systeem, is dit alleen mogelijk door een gegevensoverdracht uit te voeren.

CI16_3DS_NintendoNetworkID_Illustration1.png

Gebruikers die hun Wii U met het internet hebben verbonden

Als je je Wii U met het internet hebt verbonden, raden we je sterk aan om dezelfde Nintendo Network ID op je Nintendo 3DS te koppelen. Door dezelfde Nintendo Network ID op beide systemen te gebruiken wordt je totale Nintendo eShop-tegoed samengevoegd.

CI16_3DS_NintendoNetworkID_Illustration2_nlNL.png

1. Voorheen had je op elk systeem een apart Nintendo eShop-tegoed.

2. Maar als je dezelfde Nintendo Network ID die je op je Wii U gebruikt, op je Nintendo 3DS koppelt…

3. zal het tegoed van beide systemen gecombineerd worden.

Een andere Nintendo Network ID gebruiken dan op je Wii U

Als je op je Nintendo 3DS een andere Nintendo Network ID koppelt dan op je Wii U, dan kun je het Nintendo eShop-tegoed van beide systemen niet combineren.

CI16_3DS_NintendoNetworkID_Illustration3_nlNL.png

1. Je hebt op beide systemen een apart Nintendo eShop-tegoed.

2. Als je op je Nintendo 3DS een andere Nintendo Network ID koppelt dan op je Wii U…

3. zal het tegoed van beide systemen niet gecombineerd worden.

Je kunt de Nintendo Network ID die op je Wii U is gekoppeld, slechts met één enkel Nintendo 3DS-systeem delen. Het is niet mogelijk om het Nintendo eShop-tegoed van meerdere Nintendo 3DS-systemen te combineren.

CI7_3DS_Miiverse_logoicon.png

Sluit je aan bij een constant groeiende community

Als je een Nintendo Network ID aanmaakt, kun je je game-belevenissen met anderen delen op Miiverse. Deel schermafbeeldingen, handgeschreven berichten en meer met spelers van over de hele wereld!

Ontdek meer over Miiverse op de Nintendo 3DS

Ouderlijk toezicht

Je kunt de toegang van kinderen tot Miiverse, de Nintendo eShop en andere Nintendo Network-diensten beperken met het ouderlijk toezicht.

Ontdek meer over ouderlijk toezicht

* Je hebt een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.