Nintendo eShop

Als je op zoek bent naar downloadbare games voor de Nintendo 3DS, dan moet je in de Nintendo eShop zijn! Met downloadversies van verpakte Nintendo 3DS-games en exclusieve software die alleen in de eShop verkrijgbaar is, gaat er een wereld voor je open. Hier vind je een overzicht van het soort games dat je in de Nintendo eShop vindt:

Op de officiële website van Nintendo kun je downloadversies van games kopen. Als je op de spelpagina van een game een prijs en een bijbehorende knop ziet, dan weet je dat die game te koop is.

Om downloadgames te kunnen kopen in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

Downloadversies van Nintendo 3DS-games

Wil je je favoriete Nintendo 3DS-titels altijd binnen handbereik hebben, maar heb je niet genoeg ruimte in je zakken om je Game Cards bij je te dragen? Dan is een downloadbare versie in de Nintendo eShop het antwoord! Downloadversies zijn identiek aan de versies op de Game Cards die je in winkels kunt kopen en bevatten dus dezelfde content, maar je kunt ze opslaan op de SD-kaart in je Nintendo 3DS-systeem. Dit betekent dat je ze waar en wanneer je maar wilt kunt spelen door ze te kiezen in het HOME-menu... zonder dat je een Game Card nodig hebt!

Bekijk alle downloadversies van verpakte Nintendo 3DS-software

CI7_3DSXL_NintendoeShop_3DSDownload.png

Nintendo 3DS-downloadsoftware

Naast downloadversies van Nintendo 3DS-games vind je in de Nintendo eShop ook allerlei downloadbare titels die alleen in de Nintendo eShop verkrijgbaar zijn! Het maakt niet uit wat voor games je leuk vindt, want ook voor jou zit er zeker iets tussen. Zodra je een game hebt gedownload op je Nintendo 3DS-systeem, kun je hem overal mee naartoe nemen!

Alle Nintendo 3DS-downloadsoftware bekijken

CI7_3DSXL_NintendoeShop_VirtualConsole.png

Virtual Console

Beleef oude favorieten van klassieke spelsystemen als de Game Boy en de Game Boy Color opnieuw. Je vindt hier ook games van de NES en de SEGA Game Gear.

Alle Virtual Console-games voor de Nintendo 3DS bekijken

CI7_3DSXL_NintendoeShop_DSiWare.png

Nintendo DSiWare

Dit is een selectie van leuke games en applicaties van zowel Nintendo als onafhankelijke ontwikkelaars, die je binnen enkele seconden naar je systeem kunt downloaden.

Alle Nintendo DSiWare-titels bekijken

3D Classics

Deze exclusieve 3D Classics-games voor de Nintendo 3DS poetsen juwelen uit voorbije dagen op en geven ze een fris uiterlijk in 3D!*

Verken de Nintendo eShop

In de Nintendo eShop zijn niet alleen games te vinden. Je kunt er de nieuwste trailers en spelvideo's in 2D en 3D* bekijken, speldemo's** proberen en zien wat andere mensen leuk vinden via de gebruikersreviews en de nieuwste softwarelijsten.

Hoe krijg ik toegang?

Dit is heel gemakkelijk! Eerst maak je op je Nintendo 3DS of 2DS verbinding met het internet, en voer vervolgens een systeemupdate uit.

Video: Kijk naar onze video met uitleg

Als je op zoek bent naar downloadbare games voor de Nintendo 3DS, dan moet je in de Nintendo eShop zijn!
Kijk naar onze video met uitleg of lees deze instructies.

Games en content kopen

Om games te kopen moet je je tegoed aanvullen op je Nintendo eShop-account. Dit kun je doen met een creditcard of met een Nintendo eShop Card, die verkijgbaar zijn in diverse winkels in Europa.

Je vindt meer informatie over Nintendo eShop Cards op onze pagina over de Nintendo eShop. Let op: je kunt het gebruik van creditcards beperken met het ouderlijk toezicht op de Nintendo 3DS.

CI16_3DS_DownloadContent_eShop_Cards_Euro.jpg

* Let op: de afbeeldingen zullen op de Nintendo 2DS in 2D afgebeeld worden.

** Je hebt een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.