Thema's downloaden en veranderen

Het is heel makkelijk om thema's te veranderen of om nieuwe te kopen! Je hoeft alleen de stappen hieronder te volgen.

SystemSettings_3DS_Screen_V90020_DUT.bmp

Het thema van je HOME-menu veranderen

Stap 1) Je systeemsoftware moet ten minste versie 9.0.0-20E of hoger zijn. Je kunt het nummer van je versie in de systeeminstellingen vinden. Als je niet versie 9.0.0-20E of hoger hebt, voer dan een systeemupdate uit. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over systeemupdates voor de Nintendo 3DS.

3DS_S_HOMEMENU_Settings_Icon_NL.bmp

Stap 2) Raak vervolgens linksboven in het HOME-menu het instellingenpictogram aan om de HOME-menu-instellingen te openen.

3DS_8thNUP_NL_1007_1047_52.png

Stap 3) Kies boven in het menu THEMA KIEZEN. Je ziet dan een lijst met alle thema's die momenteel beschikbaar zijn op je systeem. De systeemupdate biedt vijf eenvoudige kleurenthema's, dus je kunt meteen een nieuwe look uitproberen.

ThemeShop_3DS_Screen_Collection_DUT.bmp

Stap 4) Kies een thema uit de lijst, bevestig dat je het wilt gebruiken en ervaar je kleurrijke nieuwe HOME-menu!

Nieuwe thema's voor je HOME-menu downloaden:

Stap 1) Zorg dat je systeemsoftware ten minste versie 9.0.0-20E of hoger is. Als dat niet het geval is, voer dan een systeemupdate uit.

3DS_S_HOMEMENU_Settings_Icon_NL.bmp

Step 2) Zodra je systeemsoftware is bijgwerkt, kies je linksboven in het HOME-menu het pictogram om de HOME-menu-instellingen te openen.

3DS_8thNUP_NL_1007_1047_52.png

Daar zie je naast de opties voor de helderheid en de energiebesparende stand de knop THEMA KIEZEN. Als je die knop aanraakt, ga je naar een pagina met alle thema's die momenteel beschikbaar zijn op je systeem.

3DS_8thNUP_NL_1007_1047_62.png

Step 3) Klik boven aan deze overzichtspagina op de knop THEMAWINKEL om naar de speciale themawinkel te gaan.

In de themawinkel kun je alle beschikbare thema's bekijken en de thema's die je wilt hebben, kun je kopen met Nintendo eShop-tegoed. Simpeler kan het niet!

Je kunt je Nintendo eShop-tegoed aanvullen wanneer je maar wilt met een Nintendo eShop Card of creditcard. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over het gebruik van Nintendo eShop-tegoed.

Bekijk de pagina met nieuwe thema's.

Belangrijke informatie:

Let op: als je je Nintendo Network ID wist, dan worden alle gedownloade thema's die aan die Nintendo Network ID zijn gekoppeld, ook gewist.