Belangrijke informatie: de Nintendo Zone-dienst wordt in Europa op 28 maart 2018 stopgezet. Bedankt voor het gebruiken van de Nintendo Zone-dienst.

Gebruik onze handige kaart om overal Nintendo Zones te vinden die compatibel zijn met de Nintendo 3DS. Bezoek een Nintendo Zone om online te gaan, download spannende content maak gebruik van StreetPass relaispunten om StreetPass-gegevens van andere Nintendo 3DS-eigenaren te ontvangen, zelfs als ze op dat moment niet aanwezig zijn!

Kom meer te weten over Nintendo Zones.

Deze pagina kan niet worden weergegeven op een klein scherm. Bezoek deze pagina op een apparaat met een groter beeldscherm voor een optimale beleving.

Er komt geen ingewikkelde installatie aan te pas. Breng gewoon een bezoek aan een Nintendo Zone die compatibel is, zorg dat de draadloze verbinding is ingeschakeld en je Nintendo 3DS-systeem kan helemaal zelf verbinding maken. Zorg dat op je Nintendo 3DS systeemsoftware versie 6.2.0-12E of hoger staat geïnstalleerd om deze dienst te kunnen gebruiken. Bezoek ons klantenservicegedeelte voor meer informatie over systeemupdates.

Terug naar de beginpagina over StreetPass