StreetPass Mii-park

CI_3DS_PreinstalledSoftware_MiiPlaza_03_screen_register_mii_NL.png

Alle Mii-personages die je hebt ontmoet komen samen op het StreetPass Mii-plein. Neem je ingeschakelde Nintendo 3DS-systeem overal mee naartoe en ontvang de Mii-personages van andere spelers. Bezoek allerlei plekken om te kijken van wie je nu weer een Mii-personage tegenkomt!

CI_3DS_PreinstalledSoftware_MiiPlaza_04_screen_find_people_NL.png

In StreetPass Mii-park kun je informatie over andere spelers ontdekken, zoals het spel dat ze als laatste hebben gespeeld, het land waar ze vandaan komen en zelfs hun favoriete huisdier! Het opent ook de deuren naar spannende, nooit eerder vertoonde manieren van spelen. De spellen van StreetPass Mii-park gebruiken Mii-personages in unieke spellen die alleen mogelijk zijn met systemen van de Nintendo 3DS-familie.

Als het berichtlampje groen oplicht, kun je kijken welke bezoekers in StreetPass Mii-park zijn aangekomen. Kies een welkomstboodschap om naar passerende Mii-personages te verzenden en speel met hen in exclusieve software. Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap invoeren voor mensen die je vaak tegenkomt.

Probeer Mii-personages uit allerlei regio's te ontmoeten om een wereldkaart vol te maken. Gebruik StreetPass regelmatig om 'heldendaden' te verrichten! Maximaal 10 Mii-personages kunnen tegelijkertijd je StreetPass Mii-park bezoeken, dus neem er geregeld een kijkje, zodat je geen potentiële nieuwe vrienden misloopt. Vergeet niet je eigen Mii-personage aan te passen met outfits die je kunt ontgrendelen!

Vanaf 1 september 2016 kun je naast het huidige StreetPass Mii-park ook kennismaken met het snelspeelpark, waarin de gameplay net even iets vlotter is. In het snelspeelpark zijn de begroetingen van de Mii-personages versimpeld. Je kunt zelfs een game kiezen op het onderste scherm en ermee aan de slag gaan wanneer je wilt, door het bijbehorende pictogram aan te raken.

 

StreetPass Mii-park Premium

Je kunt StreetPass Mii-park uitbreiden met het betaalde StreetPass Mii-park Premium, waarin je nog meer functies tot je beschikking hebt! Ontdek onder meer de verjaardagskalender, waarop je de verjaardagen kunt schrijven van de Mii-personages die je hebt ontmoet. Ook is er de Vip-ruimte, waar je Mii-personages kunt opslaan.

Vanaf 1 september 2016 kunnen bezitters van StreetPass Mii-park Premium ook gebruikmaken van een nieuwe, handige functie: de wachtrij. Voorheen kon je maximaal tien spelers per keer ontmoeten via StreetPass, maar nu kunnen bij de ingang van je park tot wel honderd Mii-personages in de rij plaatsnemen.

Let op: je kunt de hoeveelheid gegevens die via StreetPass worden uitgewisseld beperken. Begroetingen, beoordelingen en profielinformatie worden standaard uitgewisseld, maar kunnen naar wens alle afzonderlijk worden uitgeschakeld in het instellingenmenu van StreetPass Mii-park. Het is zelfs mogelijk om bepaalde gebruikers te blokkeren door ze op een lijst te plaatsen. Zie de Nintendo 3DS-handleiding voor meer informatie.