• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Geniet van competitieve en coöperatieve online-gaming

  Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, kun je in ondersteunde games spelen met of tegen vrienden die ver weg wonen, of met of tegen rivalen van over de hele wereld.

  Je kunt ook de smartphone-app voor Nintendo Switch Online gebruiken om in ondersteunde games te voicechatten* terwijl je speelt. Perfectioneer de strategie met je Splatoon 2-team, of maak gewoon een praatje met andere racers in Mario Kart 8 Deluxe!


  *Je hebt een compatibele smartphone of tablet en een internetverbinding nodig om de Nintendo Switch Online-app te kunnen gebruiken. Op het gebruik van mobiele data kunnen extra kosten voor van toepassing zijn.

  Je hebt een Nintendo-account en een actief betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de service te kunnen gebruiken. Om beperkingen voor de Nintendo Switch Online-app in te stellen, ga je naar je smartphone- of tablet-instellingen. De app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' bevat geen instellingen voor de Nintendo Switch Online-app.