• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Geniet als lid van exclusieve bonussen!

  Leden van Nintendo Switch Online kunnen profiteren van exclusieve producten, zoals Nintendo Entertainment System-controllers die je voor NES-games op de Nintendo Switch kunt gebruiken. In de toekomst komen er nog meer producten.


   

  Een exclusief product voor leden

  Nintendo Switch-gamevouchers

  Speciale aanbieding: twee games voor een lagere prijs met het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma

  Het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma is exclusief voor Nintendo Switch Online-leden. Leden kunnen een set van twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor € 99,00. Elke voucher kan worden ingewisseld voor een downloadversie van een game uit de catalogus van het programma. Op deze manier kun je dus twee games voor een lagere prijs kopen!

  Vouchers kopen

  Vouchers inwisselen

  Om een voorbeeld te geven: als je een voucher gebruikt om The Legend of Zelda: Breath of the Wild te downloaden en de andere voucher gebruikt om Super Smash Bros. Ultimate te downloaden, dan bespaar je € 40,98 ten opzichte van als je beide games los zou kopen in de Nintendo eShop! Tot het programma behoren ook populaire games als Super Mario Odyssey en Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, alsook bepaalde games die van tevoren te bestellen zijn.

  Abonneer je op op
  YouTube
  CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_ExclusiveOffersForMembers_TicketBanner_nlNL.jpg

  • Nu kopen, later gebruiken: de vouchers zijn twaalf maanden geldig vanaf de datum waarop je ze koopt en hoeven niet tegelijk te worden ingewisseld.
  • Een groeiend aanbod: er worden meer games aan het programma toegevoegd, waaronder nieuwe games die nog moeten worden uitgebracht.
  • Punten verzamelen: je ontvangt gouden punten ter waarde van 5% van het totaal betaalde bedrag.

  Opmerking: je kunt dit product niet kopen tijdens de proefperiode van zeven dagen van Nintendo Switch Online. Je moet lid zijn van Nintendo Switch Online op het moment dat je een voucher wilt inwisselen.

  De volledige line-up bekijken

  CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_ExclusiveOffersForMembers_Ticket_nlNL.jpg

  Nintendo Switch-gamevouchers
  99 €

  CI_NSwitch_Member_Arrow.png
  SQ_WiiU_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild.jpg

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  69,99 €

  CI_NSwitch_Member_Plus.png
  SQ_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_02.jpg

  Super Smash Bros. Ultimate
  69,99 €

  Normaal € 139,98 voor beide games, dus je bespaart € 40,98!


  CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_SNES_Packshot.jpg

  Super Nintendo Entertainment System-controllers voor de Nintendo Switch

  Met een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je Super Nintendo Entertainment System-controllers voor de Nintendo Switch kopen en Super NES™-games op authentieke wijze spelen! Deze draadloze controllers op ware grootte bieden de perfecte manier om klassieke Super NES-games te beleven.

  • Deze controllers kunnen worden opgeladen met de bijgeleverde USB-kabel.
  • Elke verpakking bevat één Super Nintendo Entertainment System-controller en één USB-kabel.
  • Per Nintendo-account kunnen er maximaal vier controllers worden besteld.

  Je kunt Super Nintendo Entertainment System-controllers alleen kopen via de My Nintendo Store. Hiervoor moet je een geldig Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben.

  Je kunt geen Super Nintendo Entertainment System-controllers kopen tijdens de proefperiode van Nintendo Switch Online, of als je een kinderaccount gebruikt.

  Per Nintendo-account kunnen er maximaal vier controllers worden besteld.

  Elke verpakking bevat één Super Nintendo Entertainment System-controller en één USB-kabel.


  Nintendo Entertainment System-controllers

  Met een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap heb je de mogelijkheid om Nintendo Entertainment System-controllers voor de Nintendo Switch te kopen en NES-games in authentieke stijl te spelen! Deze bundel met twee draadloze controllers biedt de perfecte manier om alleen of met je vrienden klassieke NES-games te spelen.

  CI_NSwitch_Member_controller_packshot.jpg

  • Trouw aan het originele model: speel NES-games op authentieke wijze met deze klassieke controllers.
  • Opnieuw oplaadbare batterij: maak de controllers vast aan het Nintendo Switch-systeem om ze op te laden.
  • Twee controllers: verkrijgbaar als bundel met twee controllers voor competitief en coöperatief plezier.

  Inhoud

  Controller x2
  Handleiding

  Je kunt Nintendo Entertainment System-controllers alleen kopen via de My Nintendo Store. Hiervoor moet je een geldig Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben.

  Je kunt geen Nintendo Entertainment System-controllers kopen tijdens de proefperiode van Nintendo Switch Online, of als je een kinderaccount gebruikt.

  Je kunt per Nintendo-account maximaal twee bundels bestellen. Ga naar de My Nintendo Store voor meer informatie over de beschikbaarheid van dit product.


  CI_NSwitch_Member_Splatoon2.gif

  Exclusieve uitrusting voor Splatoon 2

  Als je een lidmaatschap van twaalf maanden koopt, krijg je een downloadcode voor een exclusieve Splatoon 2-uitrusting met een Nintendo Switch Online-thema!

  De downloadcode zal vanaf oktober 2018 naar het e-mailadres worden gestuurd dat is gekoppeld aan je Nintendo-account. Als het lidmaatschap is gekocht met een kinderaccount, zal de code naar het e-mailadres van de ouder of voogd worden gestuurd. Als je een familielidmaatschap koopt, krijg je acht codes, zelfs als er minder dan acht Nintendo-accounts geregistreerd staan onder de familiegroep.


  CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_SmartphoneApp_CompatibleGames6.png

  Exclusieve voorwerpen voor Super Smash Bros. Ultimate

  Met een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je consumeerbare voorwerpen als bonussets krijgen in Super Smash Bros. Ultimate! Je kunt ze downloaden in de Nintendo Switch Online-app op je Nintendo Switch-systeem via EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VOOR LEDEN > BONUSARTIKELEN VOOR LEDEN.

  Opmerking: je kunt deze voorwerpen niet downloaden tijdens je gratis proefperiode van zeven dagen van Nintendo Switch Online.


  CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_ExclusiveOffersForMembers_AnimalCrossingNewHorizons_nlNL.jpg

  Exclusieve voorwerpen in Animal Crossing: New Horizons!

  Als je lid bent van Nintendo Switch Online, kun je het zijden Nook Inc.-tapijt en vier verschillende kleuren Nintendo Switch Lite toevoegen aan de catalogus van Nooks milesprogramma!

  Ga naar de Nintendo Switch Online-app op je Nintendo Switch en vervolgens naar EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VOOR LEDEN > BONUSARTIKELEN VOOR LEDEN om de voorwerpen toe te voegen.

  Opmerking: je kunt deze voorwerpen niet downloaden tijdens je gratis proefperiode van zeven dagen van Nintendo Switch Online.


  CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_NSO_nlNL.jpg

  Extra kristalappels in Super Kirby Clash

  Spelers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kunnen 100 gratis kristalappels krijgen voor Super Kirby Clash! Ga naar de Nintendo Switch Online-app op je Nintendo Switch-systeem en vervolgens naar EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN VOOR LEDEN > BONUSARTIKELEN VOOR LEDEN om ze te downloaden.

  Opmerking: je kunt deze voorwerpen niet downloaden tijdens je gratis proefperiode van zeven dagen van Nintendo Switch Online.


  SQ_NSwitchDS_PacMan99.jpg

  PAC-MAN 99

  Beleef klassieke arcade-actie met een flinke scheut battle royale in PAC-MAN 99. Ontwijk spoken, eet Power Pellets en neem het op tegen 98 andere spelers om als laatste over te blijven en te winnen als de PAC-ONE!

  PAC-MAN 99 is beschikbaar als exclusieve aanbieding voor leden van de betaalde Nintendo Switch Online-dienst. Ook is het mogelijk om losse DLC te kopen, met daarin extra spelstanden en skins met een klassiek thema.

  Kom meer te weten


  CI_NSwitch_Member_Tetris99.jpg

  TETRIS® 99

  99 spelers… maar slechts één winnaar! TETRIS® 99 is de iconische puzzelgame zoals je die nog nooit hebt gezien. Lukt het jou de andere 98 spelers online te verslaan?

  TETRIS® is exclusief verkrijgbaar voor leden van Nintendo Switch Online. Je speelt TETRIS® 99 tenslotte online tegen andere spelers van over de hele wereld!

  Kom meer te weten

  Tetris ® & © 1985-2019 Tetris Holding.
  © 2019 Nintendo