• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_SaveDataCloud_Intro_2.png

    Opslagcloud

    Maak online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.

    Bekijk games die compatibel zijn met de opslagcloud

    Opmerking: bepaalde games worden mogelijk niet ondersteund.

    Animal Crossing: New Horizons heeft geen ondersteuning voor de opslagcloud-functie van Nintendo Switch Online. Het is voor Nintendo Switch Online-leden echter wel mogelijk om een back-up te maken van opgeslagen gegevens van Animal Crossing: New Horizons en deze terug te halen van de server, mocht het spelsysteem kapotgaan, kwijtraken of gestolen worden. Raadpleeg de klantenservice voor meer informatie.

    CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_DataCloud_Backup.jpg

    Maak automatisch een back-up

    Als je bent verbonden met het internet, zal er automatisch een back-up worden gemaakt van je opgeslagen gegevens, zelfs als je Nintendo Switch in de slaapstand staat. Hiervoor heb je geen ingewikkelde instellingen of updates nodig.


    CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_DataCloud_MoveBetweenSystems.jpg

    Speel verder op een ander spelsysteem

    Opgeslagen gegevens zijn gekoppeld aan je Nintendo-account, dus door in te loggen heb je er altijd toegang toe. Als je Nintendo-account is gekoppeld aan een ander spelsysteem, worden de opgeslagen gegevens automatisch gedownload op het andere spelsysteem (zolang de functie voor het automatisch updaten van opgeslagen gegevens is geactiveerd), zodat je direct verder kunt waar je in je game gebleven was.


    Automatisch back-ups maken is standaard geactiveerd. Je kunt dit aanpassen in de systeeminstellingen van de Nintendo Switch. Afhankelijk van je internetverbinding kan het mogelijk zijn dat er niet automatisch een back-up kan worden gemaakt. Je kunt per gebruiker één bestand met opgeslagen gegevens per game uploaden.