Prijzen van Nintendo Switch Online

Voor een enkele account

Individueel lidmaatschap

1 maand
(30 dagen)

€ 3,99

3 maanden
(90 dagen)

€ 7,99

12 maanden
(365 dagen)

€ 19,99

De voordeligste keuze! Bespaar 58%!

In vergelijking met de kosten voor twaalf individuele abonnementen van één maand.

Met maximaal acht accounts

Familielidmaatschap

12 maanden
(365 dagen)

€ 34,99

Als je een familiegroep aanmaakt, kunnen maximaal acht Nintendo-accounts de Nintendo Switch Online-ledenservice onder één familielidmaatschap gebruiken!

Wat is een familiegroep?

Om een familielidmaatschap te kopen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Nintendo eShop-prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Word lid via de Nintendo eShop en ontvang een gratis proefperiode van zeven dagen (alleen als individueel lidmaatschap).
Meer informatie

Hoe kun je lid worden?

Nintendo eShop op de Nintendo Switch

Je kunt lid worden door naar de Nintendo Switch Online-sectie aan de linkerkant van de Nintendo eShop op je Nintendo Switch te gaan.

Word lid via de Nintendo eShop en ontvang een proefperiode van zeven dagen (alleen als individueel lidmaatschap). Let erop dat automatische verlenging van toepassing is.


Officiële website

Je kunt een lidmaatschap kopen op de officiële website van Nintendo.

Zorg dat je bent ingelogd op de juiste Nintendo-account op de website voordat je een lidmaatschap koopt.


Bij bepaalde winkels

Je kunt betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschapskaarten (alleen voor individuele lidmaatschappen) kopen bij bepaalde winkels en webshops. Gebruik daarvoor de code in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.


Je kunt een lidmaatschap kopen met je Nintendo eShop-tegoed.

Je kunt een Nintendo eShop Card, creditcard of Paypal gebruiken om je tegoed aan te vullen.

Automatische verlenging

Als je een lidmaatschap van Nintendo Switch Online koopt, wordt automatische verlenging geactiveerd met dezelfde geldigsheidsperiode als het lidmaatschap. Wanneer automatische verlenging is geactiveerd, wordt de pas twee dagen voor het einde van de dan lopende periode automatisch verlengd. Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment beëindigen via de Nintendo eShop.

Voor elke automatische verlenging wordt de prijs van de automatische verlenging van je Nintendo eShop-tegoed afgeschreven. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt, en zolang je ALLEEN TEGOED niet hebt geselecteerd, wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat de automatische verlenging plaatsvindt.

Je kunt je betalingsmethode voor automatische verlenging op elk gewenst moment wijzigen in de instellingen voor passen in je accountinformatie. Deze kun je vinden in de Nintendo eShop.


De functie voor automatische verlenging is niet beschikbaar voor Nintendo-accountgebruikers die jonger zijn dan 18 jaar.

Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instelling van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd. Om de land- of regio-instelling te wijzigen moet je eerst alle automatische verlengingen beëindigen.

Als je een familielidmaatschap koopt of verkrijgt, wordt de automatische verlenging beëindigd voor elk individueel lidmaatschap dat voor jou of voor leden van je familiegroep actief is. De automatische verlenging wordt echter niet beëindigd voor gebruikers die al een individueel lidmaatschap of familielidmaatschap met automatische verlenging hadden voordat ze lid werden van de familiegroep. Om een voorbeeld te geven: als een gebruiker een individueel lidmaatschap heeft en dan lid wordt van een familiegroep, moet deze persoon alsnog het individuele lidmaatschap beëindigen.

Wat is een familiegroep?

Met de familiegroepinstelling kun je met maximaal acht Nintendo-accounts (inclusief kinderaccounts) een familiegroep maken.

Vervolgens kun je het familielidmaatschap van Nintendo Switch Online kopen voor je Nintendo-account-familiegroep, zodat alle Nintendo-accounts in die groep gebruik kunnen maken van de Nintendo Switch Online-ledenservice.

Gratis proefperiode

Je kunt de Nintendo Switch Online-ledenservice zeven dagen gratis uitproberen! Selecteer de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant in de Nintendo eShop om je proefperiode te activeren.

Opmerking: per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Switch Entertainment System - Nintendo Switch Online-services gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

Als je automatisch verlengen hebt ingesteld, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.