Voicechat

Met de smartphone-app voor Nintendo Switch Online kun je in ondersteunde online-games voicechatten met andere spelers.

Open de app terwijl je ondersteunde games speelt om met je vrienden te voicechatten.

Gebruikers moeten 13 jaar of ouder zijn en een Nintendo-account hebben om deze dienst te gebruiken.

Apparaten met iOS 9.0 of nieuwer worden ondersteund.

Apparaten met Android 4.4 of nieuwer worden ondersteund.


Compatibel met games als Splatoon 2 en Mario Kart 8 Deluxe

Speciale functies voor compatibele games

Sommige games hebben extra functies met de app. Zo kun je in Splatoon 2 SplatNet 2 gebruiken om je statistieken van onlinegevechten te bekijken, deze te delen op social media en nieuwe uitrustingen te bestellen die je in de game kunt gebruiken.

Hoewel de Nintendo Switch Online-app de bovenstaande besturingssystemen ondersteunt, garandeert deze niet dat alle apparaten die deze OS-versies gebruiken, compatibel zijn.

Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.

Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.


Je hebt een compatibele smartphone of tablet en een internetverbinding nodig om de Nintendo Switch Online-app te kunnen gebruiken. Op het gebruik van mobiele data kunnen extra kosten van toepassing zijn.

Je hebt een Nintendo-account en een actief betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de service te kunnen gebruiken. De dienst kan alleen worden gebruikt door Nintendo-accounthouders van 13 jaar of ouder. Om beperkingen voor de Nintendo Switch Online-app in te stellen, ga je naar je smartphone- of tablet-instellingen. De app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' bevat geen instellingen voor de Nintendo Switch Online-app.