• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • H4x1_NintendoeShopSale_CyberDeals2021_nlNL.jpg

  Nintendo eShop-actie: Cyberdeals

  De Cyberdeals in de Nintendo eShop zijn begonnen! Tot en met 30 november kun je tot wel 75% besparen op vele Nintendo Switch-games, waaronder New Super Mario Bros. U Deluxe, Hyrule Warriors: Age of Calamity, Tetris Effect: Connected en meer!

  Check de hoogtepunten hieronder*, of klik op de onderstaande link om de volledige lijst met games te bekijken:


  SQ_MyNintendo_Logo.jpg

  Krijg 5% terug in gouden punten!

  Vergeet niet dat je voor elke aankoop in de Nintendo eShop gouden punten ontvangt ter waarde van 5% van het betaalde bedrag! Gebruik deze punten bij je volgende aankoop om 'm met korting of zelfs helemaal gratis in huis te halen!

  Meer info

  *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.