• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Gebarsten LCD-scherm

  Als het scherm van de Game Boy Advance er uitziet alsof de kleur eruit is gelopen, zelfs als de console is uitgeschakeld, is er een zogenaamde 'Gebarsten LCD-scherm' opgetreden.

  Deze fout kan alleen optreden door een externe oorzaak, zoals door het vallen of omstoten van het systeem. De barst kan ook zijn opgetreden als gevolg van grote hitte of koude, of een te snel opgetreden verandering van extreme temperaturen in het systeem.

  De barst wordt vaak eerst zichtbaar tijdens het normale spelen, want het externe effect veroorzaakt eerst haarscheuren in het LCD-scherm. Als de vloeibare kristallen in het LCD-scherm constant in beweging blijven gedurende het spelen, wordt de spanning te groot en breekt het scherm.

  Een gebarsten LCD-scherm is een fout die alleen op kan treden door de onoplettendheid van de gebruiker. Dit treedt op als het apparaat, de accessoires of spellen niet op de goede manier worden behandeld. In dit geval vervalt de garantie en zijn reparaties of een vervanging voor de kosten van de gebruiker.

  • Stuur de Game Boy Advance op, zodat hij tegen een vergoeding gerepareerd of vervangen kan worden.

  De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.