Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Geen geluid uit de hoofdtelefoon

 1. Controleer eerst de volume-instellingen op de Game Boy Advance.
 2. Kijk of de fout kan worden verholpen door nieuwe batterijen te gebruiken.
 3. Indien mogelijk probeer een andere hoofdtelefoon te gebruiken met de Game Boy Advance.
  • Als het geluid het wel doet met een andere hoofdtelefoon, heb je een nieuwe hoofdtelefoon nodig.
 4. Verifieer, indien mogelijk, of deze fout alleen optreedt met één spel of met alle spellen.
  • Als je dit niet kunt controleren, dien je de Game Boy Advance en het spel op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
  • Als dit probleem bij alle spellen optreedt, dien je de Game Boy Advance op te sturen, zodat hij gerepareerd of vervangen kan worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
  • Als het probleem niet bij andere spellen optreedt, dien je het spel op te sturen, zodat het gerepareerd of vervangen kan worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.

Let op:

 • We kunnen alleen spellen die door Nintendo zelf ontwikkeld zijn repareren of vervangen. Je kunt erachter komen welke spellen door Nintendo zelf ontwikkeld zijn, door op de desbetreffende spelpagina te kijken. Ga naar Spellen om alle spellen te bekijken. Stuur het spel altijd op in zijn originele hoes.

De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.