Wat gebeurt er met My Nintendo als ik mijn Nintendo-account verwijder?

Van toepassing op: My Nintendo


Als je je Nintendo-account verwijdert, kun je niet langer deelnemen aan My Nintendo.

Je verliest al je My Nintendo-punten.

Je verliest ook:

  • Digitale content die je in apps hebt gekocht die aan je Nintendo-account zijn gekoppeld
  • Opgeslagen gegevens van apps die aan je Nintendo-account zijn gekoppeld
  • Vrienden en koppelingen die worden beheerd via je Nintendo-account

Meer informatie over het verwijderen van je Nintendo-account vind je hier.

Als je hebt bevestigd dat je je Nintendo-account wilt verwijderen, wordt je account eerst vier weken gedeactiveerd. Tijdens de deactiveringsperiode kun je je account reactiveren door erop in te loggen. Ook als je je account reactiveert, is het mogelijk dat sommige content verloren gaat.