• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 16 november 2017

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen, om de spelervaring te verbeteren. Na deze update is de softwareversie 1.2.0.

  Inhoud van de update

  • Er is nu een nieuw level beschikbaar voor de History-stand: Hero Challenge.
  • Er is een nieuwe eigenschap voor wapens toegevoegd: Armor Strike. Hiermee kun je de bepantsering van de vijand beschadigen.
  • Er zijn nieuwe outfits beschikbaar voor Lianna en Rowan, gepaard met een weergave die de bepantsering als beschadigd weergeeft.
  • Er zijn nieuwe zegeningen toegevoegd.
  • Het menu waarin je wapens kunt verkopen is verbeterd. Je kunt nu meerdere wapens tegelijk verkopen.
  • Verschillende fouten zijn verholpen.

  Aanvullende informatie

  Belangrijk:

  Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.