• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software downloaden in de Nintendo eShop

  Individuele software is op verschillende schermen te vinden, zoals het hoofdmenu, het scherm met zoekresultaten en de ranglijsten. Als je deze software kiest, zie je aanvullende informatie op het bovenste scherm, terwijl het touchscreen je de mogelijkheid biedt om de software te kopen of te downloaden.

  nl_software_search.jpg

  Raak SOFTWARE KOPEN of SOFTWARE DOWNLOADEN aan om meer informatie te zien. Kies vervolgens voor KOPEN of DOWNLOADEN om te beginnen met het downloaden van de software.

  Als je tegoed niet toereikend is, dien je het tegoed op je Nintendo 3DS-systeem aan te vullen. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van je tegoed op je Nintendo 3DS-systeem.

  Gedownloade Nintendo 3DS-software en Virtual Console-titels worden opgeslagen op je SD-kaart, terwijl Nintendo DSiWare wordt opgeslagen in het systeemgeheugen. Klik hier voor meer informatie over het verplaatsen van software van het systeemgeheugen naar een SD-kaart, en andersom.

  Let op het volgende:

  • Zorg dat de batterij van je Nintendo 3DS-systeem is opgeladen of sluit de voeding aan, voordat je begint met downloaden.
  • Als je software verwijdert, kun je die te allen tijde opnieuw downloaden, mits je je Nintendo eShop-account niet verwijdert en de software nog steeds beschikbaar is in de Nintendo eShop. Dit kun je doen door op de Menu-knop in de Nintendo eShop te tikken, naar Instellingen en meer te gaan en dan voor Gedownloade titels te kiezen.