• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 25 november 2016

  Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert. De softwareversie na deze update is 1.5.

  Inhoud van de update

  • De update lost een probleem op waardoor sommige spelers een foutmelding (foutcode 004-6006) te zien kregen als ze cadeaus of kampeerders via SpotPass kregen. We bieden onze excuses aan aan alle spelers die met dit probleem te maken hebben gehad.
   • Je kunt dit probleem verhelpen door de nieuwste update voor Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo te downloaden en de volgende instructies te volgen:
    1. Start de game op en kies vervolgens SPOTPASS op het beginscherm.
    2. Kies OPT-OUT.
    3. Kies opnieuw SPOTPASS en daarna OPT-IN.

     We verontschuldigen ons nogmaals voor het ongemak.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  QRCodes_3DS_AnimalCrossingNewLeaf_Patch.png

  QR Code

  Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

  QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

  Belangrijk:

  Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

  Vergelijkbare pagina's

  Gerelateerde categorieën