Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 19 mei 2016

Er is nu een software-update verkrijgbaar die nieuwe functies en toevoegt en elementen aanpast om de algemene spelervaring te verbeteren. De softwareversie na deze update is 1.3.0.

Opmerking: je hebt deze update nodig om de onlinefuncties van Hyrule Warriors: Legends te kunnen gebruiken.

Inhoud van de update

  • De update maakt het mogelijk om de content in het Master Wind Waker Pack te gebruiken.
  • De update voegt Medli toe als speelbaar personage.
  • De Rito Harp wordt toegevoegd als wapen voor Medli.
  • De update voegt verdere verbeteringen toe om de gebruikservaring te verbeteren en het speelplezier te verhogen.

QRCodes_3DS_HyruleWarriorsLegends_Patch.png

QR Code

Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.