Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 17 september 2014

CI7_3DS_PokemonArtAcademy_Patch1_1.png

Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert. Deze update werkt de software bij naar versie 1.1, zoals in deze afbeelding wordt getoond.

Inhoud van de update

  • Het probleem met afbeeldingen die alleen met de contourpen waren gemaakt, is opgelost. Als deze afbeeldingen geconverteerd werden naar een JPEG-formaat om ze op Miiverse te posten of om ze op te slaan op de SD-kaart, werden de kleuren niet correct opgeslagen en werden alle kleuren zwart.

QRCodes_3DS_PokemonArtAcademy_Patch1_1.png

QR Code

Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

Gerelateerde categorieën