• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 19 november 2014

  CI7_3DSDS_PokemonBank_Patch1_2_enGB.jpg

  Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert. Deze update werkt de software bij naar versie 1.2, zoals in deze afbeelding wordt getoond.

  Aanvullende informatie

  Kijk eerst welke versie van Pokémon Bank je hebt om te zien of je deze update voor de game moet uitvoeren. Start de software op in het HOME-menu. Je kunt het versienummer van de software linksonder in het 3D-scherm zien. Als je 'Ver 1.2' ziet, dan heb je de update niet nodig en kun je gewoon verder spelen.

  Inhoud van de update

  • Dankzij deze update wordt Pokémon Bank ondersteund door Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.

  QRCodes_3DSDS_PokemonBank_Remaster.png

  QR Code

  Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

  QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

  Belangrijk:

  Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.