• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  03-12-14: Updategegevens Pokémon v 1.2

  Er is nu een software-update beschikbaar voor Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, en de softwareversie na deze update zal 1.2 zijn. We willen je vriendelijk verzoeken om deze software-update te downloaden.

  Inhoud van de update

  • De update lost een probleem op waardoor de game vastloopt tijdens het laatste filmpje, nadat de speler de Elite Four heeft verslagen.

  Opmerking: zelfs als je dit probleem niet bent tegengekomen, zorgt deze update ervoor dat de software in de toekomst goed werkt.

  QR Code-afbeeldingen

  CI16_3DS_PokemonAlphaSapphireOmegaRuby_QRCodes_enGB.png

  Hoe kun je de software-update downloaden?

  Scan een van de bovenstaande QR Code-afbeeldingen met een Nintendo 3DS-systeem dat verbonden is met het internet. De software-update voor Pokémon Omega Ruby verschilt van die voor Pokémon Alpha Sapphire, dus zorg dat je de QR Code scant voor de versie die jij bezit.

  Hoe scan je de QR Code?

  1. Houd in het HOME-menu de L- en R-knop ingedrukt om Nintendo 3DS Camera te starten.
  2. Raak het QR Code-pictogram op het touchscreen aan.
  3. Scan met de camera de juiste QR Code om de Nintendo eShop te openen. Vervolgens kun je daar de software-update downloaden.

  Klik hier voor meer informatie over hoe je verbinding maakt met het internet.

  In sommige gevallen moet je eerst de systeemsoftware van de Nintendo 3DS zelf bijwerken. Volg in dat geval de instructies op het scherm.

  Kies POKÉMON™ OMEGA RUBY: UPDATE V 1.2 of POKÉMON™ ALPHA SAPPHIRE: UPDATE V 1.2 en download de gegevens. Zodra de download is voltooid, wordt de update automatisch geïnstalleerd.

  Let op: deze update (V1.2) kun je direct in de Nintendo eShop downloaden.

  CI7_3DS_PokemonAlphaSapphireOmegaRuby_Patch1_2_enGB.jpg

  Start Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire op en controleer of de update is gelukt. Als je onderaan op het touchscreen het versienummer 1.2 ziet, zoals te zien is in de afbeelding hiernaast, is de update geslaagd.

  QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

  Belangrijk:

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.