Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 5 augustus 2015

Er is nu een bijgewerkte versie van de software beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert. Deze update werkt de software bij naar versie 1.1.

Deze update bevat een nieuwe ballon, een Pokémon Diamond-cadeautje en meer.

Inhoud van de update

  • Verzamel Pokémon met een nieuwe ballon: de nieuwe ballon, de Lucky Balloon, neemt je mee naar het mysterieuze level Changing Land, waar je Pokémon kunt vinden die je nog niet hebt gevangen. De Lucky Balloon wordt toegevoegd aan de heteluchtballonnen die beschikbaar zijn in de winkel. Hij is gratis, maar je moet wel eerst Adventure Rank 33 hebben bereikt.
  • Cadeautje – 100 Poké Diamonds: voer het wachtwoord 32831175 in als je Adventure Rank 4 bereikt en ontvang 100 Poké Diamonds.
  • Bijgewerkte Poké Diamond Digger: met deze update wordt het aantal Poké Diamonds dan je ontvangt van de Poké Diamond Digger aanzienlijk verhoogd. Je kunt nu dagelijks 40 Poké Diamonds ontvangen!
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

QRCodes_3DSDS_PokemonRumbleWorld.png

QR Code

Hoe kun je de bijgewerkte versie downloaden?

Scan de QR Code met een Nintendo 3DS-systeem dat verbonden is met het internet.

Hoe scan je de QR Code?

  1. Houd in het HOME-menu de L- en R-knop ingedrukt om Nintendo 3DS Camera te starten.
  2. Raak het QR Code-pictogram op het touchscreen aan.
  3. Scan met de camera de juiste QR Code om de Nintendo eShop te openen. Vervolgens kun je daar de update downloaden.

Klik hier voor meer informatie over hoe je verbinding maakt met het internet.

In sommige gevallen moet je eerst de systeemsoftware van de Nintendo 3DS zelf bijwerken. Volg in dat geval de instructies op het scherm.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

Gerelateerde categorieën