Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 27 mei 2015

Er is nu een bijgewerkte versie van de software beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert. Deze update werkt de software bij naar versie 1.2.0.

Met de nieuwe functie Super Catch Power kun je Pokémon gemakkelijker vangen dan voorheen. Als je de kans krijgt om aan het eind van een level een vijandelijke Pokémon te vangen, dan kan de Super Catch Power geactiveerd worden. Als dat zo is, heb je een grotere kans om die Pokémon te vangen.

Inhoud van de update

  • De update voegt Super Catch Power toe.
  • De update verandert de manier waarop hartjes toenemen.
  • Bij combo's zijn de getallen langer zichtbaar.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

Als je deze bijgewerkte versie niet downloadt, dan kun je geen functies gebruiken waarvoor je een netwerkverbinding nodig hebt, zoals het kopen van Jewels en de toegang tot speciale levels. We bieden onze excuses aan voor mogelijk ongemak, maar we willen je desondanks vragen om de bijgewerkte versie van de software zo spoedig mogelijk te downloaden.

QRCodes_3DSDS_PokemonShuffle.png

QR-code

Hoe kun je de bijgewerkte versie downloaden?

Scan de QR-code met een Nintendo 3DS-systeem dat verbonden is met het internet.

Hoe scan je de QR-code?

  1. Houd in het HOME-menu de L- en R-knop ingedrukt om Nintendo 3DS Camera te starten.
  2. Raak het QR-code-pictogram op het touchscreen aan.
  3. Scan met de camera de juiste QR-code om de Nintendo eShop te openen. Vervolgens kun je daar de update downloaden.

Klik hier voor meer informatie over hoe je verbinding maakt met het internet.

In sommige gevallen moet je eerst de systeemsoftware van de Nintendo 3DS zelf bijwerken. Volg in dat geval de instructies op het scherm.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.