Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 1 september 2016

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen, om de spelervaring te verbeteren. Na deze update is de softwareversie 5.0.

Inhoud van de update

  • Er worden vijf nieuwe games voor StreetPass Mii-park toegevoegd.
  • Het snelspeelpark wordt toegevoegd, zodat je nog sneller kunt beginnen te spelen.

Hoe kun je de update downloaden?

Je kunt de software-update uitvoeren door StreetPass Mii-park op te starten, terwijl je systeem is verbonden met het internet. Volg daarna de instructies op het scherm.

Als je de instructies voor de software-update niet ziet nadat je StreetPass Mii-park hebt opgestart, dan kun je de software bijwerken door in StreetPass Mii-park UPDATES ZOEKEN te kiezen. Als je UPDATES ZOEKEN niet kunt kiezen in StreetPass Mii-park, moet je een systeemupdate uitvoeren.

Preview Image
Preview Image

Als je in StreetPass Mii-park 'Instellingen' kiest, en als je rechts boven in het bovenste scherm 'Ver. 5.0' ziet, dan hoef je de update niet uit te voeren.

Preview Image
Preview Image
Preview Image

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

Gerelateerde categorieën