Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 1 september 2016

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen, om de spelervaring te verbeteren. Na deze update is de softwareversie 5.0.

Inhoud van de update

  • Er worden vijf nieuwe games voor StreetPass Mii-park toegevoegd.
  • Het snelspeelpark wordt toegevoegd, zodat je nog sneller kunt beginnen te spelen.

Hoe kun je de update downloaden?

Je kunt de software-update uitvoeren door StreetPass Mii-park op te starten, terwijl je systeem is verbonden met het internet. Volg daarna de instructies op het scherm.

Als je de instructies voor de software-update niet ziet nadat je StreetPass Mii-park hebt opgestart, dan kun je de software bijwerken door in StreetPass Mii-park UPDATES ZOEKEN te kiezen. Als je UPDATES ZOEKEN niet kunt kiezen in StreetPass Mii-park, moet je een systeemupdate uitvoeren.

Als je in StreetPass Mii-park 'Instellingen' kiest, en als je rechts boven in het bovenste scherm 'Ver. 5.0' ziet, dan hoef je de update niet uit te voeren.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

Gerelateerde categorieën