Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Probleem met de software-update van 15 april 2015 voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Er is nu een software-update beschikbaar die een specifieke bug verhelpt. Onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak.

Er is een probleem gevonden in de meest recente software-update voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS / Wii U. Dit probleem geldt voor gebruikers die een downloadcode voor Mewtwo (verstrekt als onderdeel van de Club Nintendo-actie voor Super Smash Bros.) hebben gebruikt in de Nintendo 3DS- en/of Wii U-versie van de game. We bieden onze oprechte excuses aan voor het mogelijke ongemak.

Nadat je Mewtwo hebt gebruikt in Zoek & Smash (een stand exclusief voor de Nintendo 3DS-versie), Klassiek, All-star of Trofeeënrace en vanuit de game verbinding maakt met het internet, kan je smashkracht ten onrechte gezien worden als ongeoorloofde gegevens. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om vanuit de game verbinding te maken met het internet.

We bereiden momenteel een software-update voor om dit probleem op te lossen. Tot deze update beschikbaar is raden we gebruikers af om Mewtwo te gebruiken in Zoek & Smash (een stand exclusief voor de Nintendo 3DS-versie), Klassiek, All-star, Stadion en Trofeeënrace.

Er zijn geen problemen geconstateerd bij het gebruik van Mewtwo in de volgende standen: Smash, Online en Smashtoer (een stand exclusief voor de Wii U-versie).