Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Beeldproblemen

Als het probleem bij alle spellen optreedt:

  1. Controleer eerst of de Nintendo GameCube aan staat (duw de aan/uit-schakelaar in de stand ""on"") en of het aan/uit-lampje brandt. Controleer meteen of de Nintendo GameCube correct is aangesloten op de televisie. De juiste kabel, de stereo AV-kabel, heeft een zwarte stekker met meerdere uitgangen.
  2. Sluit, indien mogelijk, de Nintendo GameCube aan op een andere televisie om te controleren of het probleem niet wordt veroorzaakt door de televisie.
  3. Verbind, indien mogelijk, de Nintendo GameCube en de televisie via een andere stereo AV-kabel voor de Nintendo GameCube.

Als dit probleem ook optreedt bij een andere stereo AV-kabel (of je kunt het niet met een andere kabel testen), zul je de Nintendo GameCube en de stereo AV-kabel op moeten sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden.

Als er geen probleem optreedt als je een andere stereo AV-kabel gebruikt, dien je de oorspronkelijke stereo AV-kabel op te sturen, zodat hij vervangen kan worden. Mocht de garantieperiode verstreken zijn, kun je een nieuwe stereo AV-kabel bestellen door contact op te nemen met Nintendo. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.

Als het probleem alleen bij bepaalde spellen optreedt:

Stuur dan de Nintendo GameCube op, zodat hij gerepareerd of vervangen kan worden en vermeld bij welk spel of welke spellen het probleem optreedt.

De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.