• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    3D Secure – Problemen met authenticatie van online betaling

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je een aankoop in de Nintendo eShop niet kunt voltooien vanwege een fout met het nieuwe authenticatiescherm dat is toegevoegd aan het afrekenproces van een transactie.

    Let op:

    Er verschijnt een melding op je Nintendo Switch-systeem dat je creditcard niet gebruikt kan worden, en je wordt aangeraden om een andere kaart te gebruiken of de transactie te voltooien met een pc of smartapparaat.

    Wat kun je doen:

    1. Deze extra beveiligingslaag voor online betalingen wordt nog niet door alle creditcards ondersteund.
    2. Samen met de melding die wordt weergegeven wanneer dit probleem optreedt (die je laat weten dat de transactie niet kan worden voltooid) wordt een QR-code weergegeven die je naar de relevante webpagina van Nintendo brengt waar de betaling voltooid kan worden.
    3. Nadat de transactie op de webpagina is voltooid, is de aankoop beschikbaar in je Nintendo-account en toegankelijk vanaf je systeem.
      • Let op: Misschien is het nodig om de Nintendo eShop op het Nintendo Switch-systeem te openen en te sluiten.
    4. Let op: Als je tegoed toevoegt, zorg dan dat je bent aangemeld met de Nintendo-account waar je het tegoed aan wilt toevoegen. Zorg er vooral voor dat je de juiste account gebruikt als je een of meer accounts hebt die onder toezicht staan (zoals een kinderaccount).

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost:

    • Als je nog steeds problemen ervaart met betalingen met een creditcard, komt dat mogelijk door de nieuwe Europese regelgeving omtrent betalingen. Neem contact op met je bank voor hulp.
    • Het is ook mogelijk om tegoed toe te voegen aan je Nintendo eShop-account met een smartphone, tablet of pc via https://ec.nintendo.com/my of met Nintendo eShop Cards. Je kunt ook een alternatieve betalingsmethode kiezen, zoals PayPal.