• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Aftersaleskosten voor Frankrijk

    Lees de informatie in dit artikel om meer te weten te komen over de aftersalesprijzen voor Frankrijk.

    Je systeem en de accessoires zijn gefabriceerd onder strenge kwaliteitsstandaarden, zoals vereist door de regelgeving voor de fabricage van elektronische apparaten.

    Nadat je product is gecontroleerd door onze reparatiedienst en als het mankement niet wordt gedekt door de juridische garantie of fabrieksgarantie van Nintendo - omdat er geen aankoopbewijs is, het product te oud is of het mankement niet wordt gedekt door de garantie - ontvang je per e-mail een reparatie-aanbod.

    Je hebt dan de volgende opties:

    • Als je akkoord gaat met de kostenraming, kun je online veilig betalen (inclusief BTW) met een creditcard (Visa of Mastercard) of via direct bank transfer (bankoverschrijving).
    • Als je niet akkoord gaat met de kostenraming en ervoor kiest om het product/de producten niet-gerepareerd terug te ontvangen, kun je doorgaan met de beveiligde betaling van € 25,00 online (BTW inbegrepen) per creditcard (Visa of Mastercard) of direct bank transfer (bankoverschrijving). Dit bedrag dekt de kosten van de analyse, de inschatting van de prijs, administratie, opslag en de bezorgkosten van het niet-gerepareerde product/de niet-gerepareerde producten.
    • Als je het aanbod weigert en Nintendo vraagt om het product op de juiste wijze weg te gooien, wordt er niets in rekening gebracht. Je product zal niet worden teruggestuurd en je krijgt geen compensatie.

    Onze aftersalesprijzen (Tarifs SAV) vind je in de PDF via de link hieronder:

    TARIF DEVIS 2023

    Onze algemene verkoopvoorwaarden (Conditions Générales de Vente de Service Après-Vente) vind je in de PDF via de link hieronder:

    FINAL CGV SAV Conso 2024

    Let op: om de bestanden in PDF-formaat te bekijken heb je Adobe Acrobat Reader nodig. Deze is gratis te downloaden. Als je het PDF-bestand wilt opslaan op je computer voor later gebruik, klik je met de rechter muisknop op de link en kies je 'Link opslaan als' of 'Doel opslaan als'.