Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Alle gebruikersgegevens op Poké Ball Plus verwijderen

Instructies voor het verwijderen van alle gebruikersgegevens op het Poké Ball Plus-accessoire.

Belangrijk:

Nadat dit proces is voltooid, wordt de volgende informatie verwijderd en kan niet meer worden teruggehaald:

  • Behaalde scores/prestaties door met Pokémon te spelen
  • Informatie over alle keren dat je naar buiten bent gegaan
  • Koppelinformatie met Nintendo Switch. Poké Ball Plus moet worden gekoppeld om het weer met het systeem te kunnen gebruiken.

Volg deze stappen:

  1. Zorg ervoor dat Poké Ball Plus niet is verbonden met een ander apparaat, zoals Nintendo Switch of Pokémon Go Plus.
    • Als deze al is gekoppeld aan een Nintendo Switch systeem, zet het systeem dan uit of activeer de slaapstand tijdens dit proces.
  2. Houd de Bovenste knop en de control stick-knop minstens vijf seconden ingedrukt, terwijl Poké Ball Plus op stand-by staat (LED is uit).
    • De LED knippert groen, geel of rood, afhankelijk van het resterende batterijpercentage.
  3. Druk tweemaal op de Bovenste knop terwijl de LED knippert. De LED wordt dan effen wit.
  4. Houd de Bovenste knop en de control stick-knop nu minstens vijf seconden ingedrukt.
    • Poké Ball Plus zal vibreren om te bevestigen dat alle gebruikersgegevens zijn gewist.