• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Een fotograaf blokkeren (New Pokémon Snap)

    In dit artikel kun je lezen hoe je een speler kunt blokkeren in New Pokémon Snap, zodat je niet langer zijn of haar fotografennaam, foto's en opmerkingen te zien krijgt.

    In New Pokémon Snap kunnen spelers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap de foto's die ze in de game hebben genomen, online met anderen delen. Ze kunnen ook de gedeelde foto's van anderen beoordelen. Je fotografennaam, opmerkingen, foto's en fototitels kunnen door anderen worden gezien als je ze online deelt.

    Als je de content van een bepaalde fotograaf niet langer wilt zien, kun je die fotograaf in de game blokkeren. Je kunt ook een melding maken van content die je ongepast vindt in de game.

    Volg deze stappen

    1. Selecteer een foto van de fotograaf in de online galerie.
    2. Kies 'Profile' (profiel) om het profiel van de fotograaf te bekijken.
    3. Kies 'Block' (blokkeren) in de rechterbovenhoek.
    4. Bevestig dat je deze fotograaf wilt blokkeren.
    5. Je krijgt niet langer de naam, opmerkingen en foto's van deze fotograaf te zien.