• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 2801-7199

    Omschrijving:

    Het lukt niet om een foto te uploaden naar Facebook en je krijgt de foutcode 2801-7199.

    Volg deze stappen:

    1. Ontkoppel je Facebook-account van je Nintendo-account.
      • Selecteer in het HOME-menu de gebruiker waaraan momenteel een Facebook-account is gekoppeld en kies GEBRUIKERSINSTELLINGEN. Kies INSTELLINGEN VOOR HET POSTEN OP SOCIALE MEDIA onder Album. Kies ONTKOPPELEN naast je Facebook-account.
      • Als het systeem dat gebruikt is om het account aan de gebruiker te koppelen niet beschikbaar is, kun je op een ander systeem inloggen met het betreffende Nintendo-account en dan het account loskoppelen.
    2. Koppel je Facebook-account opnieuw aan je Nintendo-account.

      Selecteer je gebruiker in het HOME-menu en ga naar GEBRUIKERSINSTELLINGEN. Kies INSTELLINGEN VOOR HET POSTEN OP SOCIALE MEDIA onder Album. Kies KOPPELEN naast het Facebook-pictogram. Volg de aanwijzingen om de koppeling te bevestigen en voltooien, en zorg dat je de juiste opties selecteert om het mogelijk te maken om te posten vanaf je Nintendo Switch-systeem.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost:

    Als het probleem aanhoudt, controleer dan de instellingen van je Facebook-account om ervoor te zorgen dat je het posten van afbeeldingen op je account vanaf je Nintendo Switch-systeem niet hebt geblokkeerd.

    Als je hebt uitgesloten dat je Facebook-instellingen het posten vanaf je Nintendo Switch-systeem blokkeren, kan het zijn dat er slechts een tijdelijk probleem is met de dienst. Wacht even en probeer het later opnieuw.