• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Veelgestelde vragen Splatoon 2: Octo Expansion

    Wat zit er inbegrepen in de Splatoon 2: Octo Expansion DLC?

    Splatoon 2: Octo Expansion is een singleplayer-avontuur met meer dan 80 missies waarin je voor het eerst als een Octoling kunt spelen! Als je Splatoon 2: Octo Expansion downloadt, ontvang je ook meteen speciale uitrusting met Octo-thema (Octo-studiokoptelefoon en Octo-laagjesshirt) die je meteen kunt gebruiken!

    Splatoon 2: Octo Expansion is oorspronkelijk uitgebracht op 13 juni 2018, en leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kunnen deze vanaf 22 april 2022 zonder extra kosten downloaden.

    Kan ik de content van Splatoon 2: Octo Expansion ook spelen als ik Splatoon 2 niet heb?

    De volledige Splatoon 2-software (apart verkrijgbaar) is vereist om de Splatoon 2: Octo Expansion DLC te kunnen spelen.

    Hoe krijg ik toegang tot Splatoon 2: Octo Expansion zodat ik de content kan spelen?

    Gebruikers kunnen Splatoon 2: Octo Expansion kopen in de Nintendo eShop, of deze vanaf 22 april 2022 zonder extra kosten downloaden met een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

    Lees Zo kun je Splatoon 2: Octo Expansion spelen voor meer informatie.

    Wat zijn de verschillen tussen de twee manieren om Splatoon 2: Octo Expansion te krijgen?

    Spelers die de Splatoon 2: Octo Expansion DLC kopen, kunnen deze onbeperkt spelen. Leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kunnen de content van Splatoon 2: Octo Expansion spelen zolang ze een actief lidmaatschap hebben.

    Als je je lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket niet verlengt, kun je de content van Splatoon 2: Octo Expansion niet meer spelen tenzij deze apart is gekocht, of als je een nieuw lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket begint. Je behoudt echter wel je toegang tot de speciale uitrusting met Octo-thema (Octo-studiokoptelefoon en Octo-laagjesshirt), zelfs als je lidmaatschap afloopt.

    De opgeslagen gegevens voor Splatoon 2 worden bewaard op het systeem, dus als je weer lid wordt van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket (of Splatoon 2: Octo Expansion apart koopt), kun je verder spelen vanaf het punt waar je was gebleven.

    Als een speler besluit om Splatoon 2: Octo Expansion te kopen en later lid wordt van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, is er dan een korting of andere beloning voor het lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket?

    Nee, er wordt geen korting gegeven omdat Splatoon 2: Octo Expansion gratis is inbegrepen bij een actief lidmaatschap.

    Wat als mijn DLC niet verschijnt?

    • De volledige Splatoon 2: Octo Expansion DLC (inclusief de bonusuitrusting Octo-studiokoptelefoon en Octo-laagjesshirt) zijn beschikbaar zodra de DLC is gedownload.
    • Als de DLC nog steeds niet verschijnt of als je een prompt ziet om hem opnieuw te kopen in de Nintendo eShop, lees Geen toegang tot Splatoon 2: Octo Expansion.

    Kan ik de content van Splatoon 2: Octo Expansion nog steeds spelen nadat mijn lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is afgelopen als ik de DLC niet apart heb gekocht?

    Tenzij je Splatoon 2: Octo Expansion apart hebt gekocht, kun je deze content niet spelen zonder lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Je behoudt echter wel je toegang tot de speciale uitrusting met Octo-thema (Octo-studiokoptelefoon en Octo-laagjesshirt), zelfs als je lidmaatschap afloopt.

    De opgeslagen gegevens voor Splatoon 2 worden bewaard op het systeem, dus als je weer lid wordt van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket (of Splatoon 2: Octo Expansion apart koopt), kun je verder spelen vanaf het punt waar je was gebleven.

    Kunnen andere gebruikers op hetzelfde Nintendo Switch-systeem de content van Splatoon 2: Octo Expansion spelen als ik als enige lid ben van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket?

    Als je een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket hebt, moet de account met het lidmaatschap de game starten om de content van Splatoon 2: Octo Expansion te kunnen spelen. Je hebt mogelijk een internetverbinding nodig wanneer de game wordt opgestart om je lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket te verifiëren en de content van Splatoon 2: Octo Expansion te kunnen spelen.

    Met een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kunnen alle leden van de familiegroep van je Nintendo-account Splatoon 2: Octo Expansion spelen zolang het lidmaatschap loopt. Om toegang te krijgen tot de content van Splatoon 2: Octo Expansion heb je mogelijk een internetverbinding nodig wanneer je de game opstart om je lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket te verifiëren.

    Kunnen andere gebruikers op hetzelfde Nintendo Switch-systeem de content van Splatoon 2: Octo Expansion spelen als ik de enige ben die Splatoon 2: Octo Expansion gekocht heeft?

    Als de DLC apart is gekocht, kunnen andere gebruikers op hetzelfde systeem de content van Splatoon 2: Octo Expansion ook spelen, zolang het systeem is ingesteld als hoofdsysteem van de Nintendo-account die gebruikt is om de DLC te kopen. Op ieder ander systeem kan de DLC alleen gespeeld worden door de account die gebruikt is om de DLC te kopen.