• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Kan ik meerdere Nintendo Switch Online-lidmaatschappen kopen om de periode van mijn lidmaatschap te verlengen?

    Informatie

    Je kunt downloadcodes voor meerdere exemplaren van hetzelfde type lidmaatschap kopen of inwisselen om je lidmaatschap te verlengen. Als je bijvoorbeeld een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap koopt van een bepaalde tijdsduur terwijl je al een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, wordt de tijd toegevoegd aan het einde van je huidige lidmaatschap. De resterende tijd op je account kan verhoogd worden tot maximaal 3 jaar.

    Let op: je kunt de tijd van verschillende lidmaatschappen niet combineren als je downloadcodes inwisselt. Je ontvangt de tijd die langer is.

    Als je een familielidmaatschap of een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket koopt met een Nintendo-account die momenteel een lidmaatschap heeft, krijg je een kortingsprijs aangeboden op basis van het aantal resterende dagen van je huidige lidmaatschap. Na aankoop van het lidmaatschap met korting loopt je huidige lidmaatschap af en begint je nieuwe lidmaatschap. Lees onze informatie over het wijzigen van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap als je meer wilt weten.

    • Let op: dit geldt niet als je downloadcodes inwisselt. Als je een bestaand Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt en een downloadcode voor een ander lidmaatschap in wilt wisselen, ontvang je mogelijk een foutmelding of worden de verschillende lidmaatschappen mogelijk gelijktijdig van kracht.

    Voorbeelden:

    • Als je 35 resterende dagen hebt op je individuele lidmaatschap en je een individueel lidmaatschap van 12 maanden extra koopt, wordt je resterende tijd verhoogd naar 400 dagen.
    • Als je 35 resterende dagen hebt op je individuele lidmaatschap en je een familielidmaatschap van 12 maanden koopt, krijg je korting op de prijs van het familielidmaatschap, worden de resterende 35 dagen van je individuele lidmaatschap verwijderd, en begint je familielidmaatschap van 12 maanden.
    • Als je 35 resterende dagen hebt op je individuele lidmaatschap en je een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket koopt, krijg je korting op de prijs van het familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, worden de resterende 35 dagen van je individuele lidmaatschap verwijderd, en begint je familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket van 12 maanden.
    • Als je 35 resterende dagen hebt op je individuele lidmaatschap en je toegevoegd wordt aan het familielidmaatschap van iemand anders, loopt je individuele lidmaatschap door en wordt het niet toegevoegd aan het familielidmaatschap. Zorg dat je de instellingen voor automatische verlenging op de juiste manier instelt voor het individuele lidmaatschap.
    • Als je onderdeel bent van een familiegroep met iemand die 35 resterende dagen heeft op een familielidmaatschap en je een familielidmaatschap van 12 maanden koopt, lopen beide lidmaatschappen tegelijkertijd en worden ze niet bij elkaar gevoegd. Alleen de gebruiker die het originele lidmaatschap heeft gekocht kan het verlengen door een extra familielidmaatschap te kopen.
    • Als je onderdeel bent van een familiegroep met Nintendo Switch Online-familielidmaatschap, verschijnt foutcode 2813-0141 als je een downloadcode probeert te verzilveren voor een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.
    • Als je al een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online hebt en een downloadcode voor een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket verzilvert, worden je individuele en familielidmaatschap niet gecombineerd, maar worden ze tegelijkertijd van kracht.