• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Kan ik meerdere Nintendo Switch Online-lidmaatschappen kopen om mijn lidmaatschapsperiode te verlengen?

  Je kunt downloadcodes kopen of gebruiken voor meerdere lidmaatschappen van hetzelfde type (individueel lidmaatschap of familielidmaatschap) om de geldigheidsperiode van je lidmaatschap te verlengen. Als je bijvoorbeeld een individueel lidmaatschap voor een willekeurige tijdsperiode koopt terwijl je al een individueel lidmaatschap hebt, dan wordt de extra tijd aan de geldigheidsperiode van je huidige lidmaatschap toegevoegd. De geldigheidsperiode van je lidmaatschap kan tot maximaal drie jaar verlengd worden.

  Let erop dat je de geldigheidsperiodes van een familielidmaatschap en een individueel lidmaatschap niet kunt combineren. Alleen de langste periode is in dat geval geldig.

  Voorbeelden:

  • Als je nog 35 dagen van je individuele lidmaatschap over hebt en je nog een individueel lidmaatschap van 12 maanden koopt, dan wordt je resterende tijd verhoogd naar 400 dagen.
  • Als je nog 35 dagen van een individueel lidmaatschap over hebt en je een familielidmaatschap van 12 maanden koopt, dan is je resterende tijd 12 maanden, niet 12 maanden plus 35 dagen. Als je wordt toegevoegd aan het familielidmaatschap van iemand anders, zorg dan dat je je instellingen voor automatische verlenging daaraan aanpast.