Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Bericht: 'De opgeslagen gegevens op de server zijn geen voortzetting van de gegevens op dit systeem.'

Omschrijving:

  • Wanneer je opgeslagen gegevens van de server probeert te downloaden op een Nintendo Switch-systeem, wordt het volgende bericht weergegeven: 'De opgeslagen gegevens op de server zijn geen voortzetting van de gegevens op dit systeem.'

Informatie:

  • Je hebt een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om de opslagcloud te gebruiken.
  • Dit probleem kan optreden als je eerst een back-up op de server maakt van je opgeslagen gegevens op je systeem, en daarna dezelfde game op een ander systeem speelt zonder eerst de opgeslagen gegevens van de server te downloaden.

Wat je kunt doen:

Je kunt ofwel de opgeslagen gegevens van de server downloaden en de gegevens op het systeem overschrijven, ofwel handmatig een back-up maken van de opgeslagen gegevens op het systeem en de opgeslagen gegevens op de server overschrijven.

Zodra opgeslagen gegevens eenmaal zijn overschreven, kunnen ze niet meer worden teruggehaald.

Wat aan te bevelen is:

  • Controleer of de instelling 'Automatisch back-up van opgeslagen gegevens maken' is geactiveerd voor elke gebruiker op het systeem, en controleer ook of het systeem is verbonden met het internet.
  • Als je na het spelen van een game van plan bent om op een ander systeem verder te spelen, zorg er dan voor dat je de meest recente opgeslagen gegevens van de server downloadt op het andere systeem voordat je de game opstart.